|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Gigabyte GA-M55plus-S3G - ne rade USB portovi
Pozdrav, imam matičnu Gigabyte GA-M55plus-S3G na kojoj ne mogu nikako osposobiti USB portove. Matična ima 2 USB kontrolera i niti jedan ne funkcionira. Probao sam drivere ručno instalirati u XP-u i automatski kako to već Win7 radi. Uredno piše da su USB portovi upogonjeni, međutim kada se ubaci stick, ovaj je mrtav. Ako je netko imao sličan problem ili zna kako ovaj problem rješiti na svakoj pomoći bio bi jako zahvalan. Lp, Saša |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
ne rade stražnji,prednji,ili niti jedan usb port? kakav je status usb controllera u biosu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne radi niti jedan, ni prednji ni straznji, u bios-u su enable-ani tak da bi trebali radit normalno...ali ne rade -probao sam u Win7 uninstal i restart, odmah ih automatski prepozna i instalira, ali i dalje ne rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
tada nešto ne valja sa usb kontrolerom na ploči,zamjeni ploču ako je pod garancijom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Je li ti to probajes samo sa tim stickom? Jesi probao na drugi komp taj stick da vidis je li je u samom sticku problem, ili stvarno u tvojoj ploci? I ajde probaj stavit zadnji bios na tu plocu (zadnji je F12), jer koliko vidim u F9: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|