|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Komp se resetira kad uštekam USB
Kad uštekam usb disk ili mp3 player u utor na kućištu komp se resetira. Malo sam progooglo i pronašao da mi je uštekano previše usb uređaja, i stvarno, ištekam jedan i sve radi. Zapravo me zanima zašto se to događa, u čemu je problem. Win 7, komp iz moj komp, usb na kućištu spojeni na ploču uredno, ostali usb-i uštekani iza na matičnu. Do sad je sve radilo kak treba. Jel problem u napajanju možda? Nisam ništ prčko po biosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Tak je meni recimo na prijašnjoj Gigabyte ploči bilo problema sa Logitech G11 tastaturom. Odnosno svaki put dok sam upalio komp i usao u windows trebalo je ištekat USB od tastature i ponovno uštekat. A krivac tome je bio naravno USB bluetooth drek od žblj firme. Kad taj bluetooth nije bil uštekan sve je radilo kako treba. USB je dugo aktualan, ali svejedno ima svakakvih bedastoća i nekompatibilnosti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A nisam siguran. Nije mi se prije nikad događalo. Možda je do win 7, možda su oni povukli krivi driver ili nešto. Konflikta ne bi smjelo biti, sve je isto ko i prije, nema novih uređaja. Probat ću uninstalat usb drivere pa instalat nove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|