|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
(riješeno) Novi komp ne vidi HDD i ne boota kad je medij u DVD snimaču
Molim vas ponagajte, kupio sam novi komp i jedan dan je super radio, a onda problemi kad sam ubacio prvi medij u dvd/rw drive Naime, komp mi je štimao sve dok nisam ubacio neku igricu u drive, nakon toga sam skužio da mi ne čita disk, i pojavila se poruka sljedećeg sadržaja "Reboot and select a proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" resetirao sam kompjuter više puta, isključivao iz struje i uspio dignut windowse, ali čim sam stavio ponovo disk u drive, opet su se pojavili problemi. e, sad gledao sam to na netu što bi moglo biti (sa drugog kompa) i sve što sam usio skužiti je da treba ući u bios i vidjeti da li mi je stavljen HDDkao prvi s kojeg se bootaju windowsi, i to sam provjerio i to je ok, ali dalje ne znam, jer su problemi ostali. napominjem da nakon 5-6 resetiranja se ponovno dignu windowsi, ali čim ubacim neki disk u drive nastanu problemi koje sam gore opisao. Zadnje izmijenjeno od: post-itt. 29.12.2009. u 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Probaj boot-at bez ukopčanog optičkog čitača.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Eto, ipak je bilo do DVDRW LG DVDRW 22x GH22NS SATA Black bulk, ah taj LGGGGG. Promijenjeno, riješeno!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|