|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Logitech rumblepad2 žičani vs. bežični
Koji je bolji po vama? Imam žičani i skroz sam zadovoljan sa njime osim što zna ta žica smetati ponekad, ali od kad mi je pao više mi ne radi vibra. Nešto potiho zazuji u motorićima ali se ne vrte. Uglavnom pomislio sam da bi mogao možda uzet drugi a ovaj il prodat nekome kom ne treba vibra ili ga čuvat doma ak koji put ko dođe da bacimo zajedno neku igru. E sad kako sam sa rumblepadom bio zadovoljan opet bi ga možda uzeo ali mi se čini bežični praktičniji ali ne znam kako stoje stvari sa trajanjem baterije, jeli vibra jaka kao i na žičanom, ukratko dali je razlika između ta dva samo u žici ili ima razlike i prilikom korištenja.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
OFFTOPIC: koje igre igraš s njime a da podržavaju vibriranje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
TK
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja imam isto ovaj žičan model i s njim sam jako zadovoljan a jedina zamjerka bi bila prekratak usb kabel (mada se i to lako riješi produžnim usb kablom) Štosetiče usporedbe žica vs bežično mislim da je to prvenstveno stvar ukusa. Ja preferiram isključivo žicu za svu periferiju jer mrzim se zezat sa baterijama i kupovat ih ako za to nema potrebe. Eventualno ako bi sa tipkovnicom i mišem radio na nekoj većoj udaljenosti od kompa imalo bi smisla bežično |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Svakako bez žice..imam ga nekih godinu dana i još uvijek super radi...evo baš sad maloprije promjenio baterije...nakon par mj.(ovih godinu dana sam 3 put mjenjao,a skoro svaki dan pikam PES) zato sam najviše i uzeo joystick...uzmeš neke punjive i punjač za 60tak kuna i miran si...ne bi više nikad žicu furao...prije je to bilo još onak ali sad sva novija periferija super radi i bez laga...
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Da pitam nesta vlasnike bezicne verzije rumblepada. Kupio sam si dva komada u nekih tjedan dana iz razlicitih trgovina te gamepadove. Problem je da mi jedan drugacije malo vibrira nekako plasticno i jace,neznam kak da to opisem, drugacije se motori cuju, dok ovaj drugi fino vibrira kak i treba. Jel se tko susreo sa necim slicnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja uopće nisam nikad ni igral na vibri...valjda zato kaj ga samo koristim za PES2010 ![]() ![]() Al nekih lagova ili ostali gluposti nisam primjetil, gamepad je perfektan i preporučam svakome ko voli igrat prek njih da uzme rumblepad2 cordless nebu požalil... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Možda je pal pa je nosač vibre puknul, ili je dobilo "lufta" pa zato trese, inače evo sad isprobavam vibru na svojem i zbilja je nečujno. Čuje se samo kad prisloniš uho na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Meni nije pao,star je dan, a jel je dobio lufta motoric neznam, jer meni isto kao i tebi normalno drugi trese i necujno je. Jel ima tko dva komada pa da isproba jel ima razlike u zvuku i trešnji vibre, cisto me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
TK
|
Ja imam žičani i bežični. Na žičanom mi je vibra bila puno bolja i jača (iako se isto nije ništa čulo) do je na ovom nešto slabija a i ne može se pojačat kao na žičanom, uvijek je ista. Žičani mi još uvijek radi ok ali mi je riknula vibra pred koji mjesec pa sam uzeo taj bežični i dobar mi je samo sam se nadao da će vibra biti jaka kao na žičanom ali nije.
![]() |
#15 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Takodjer imam zicani i bezicni, zicani ima puno jacu vibraciju i bolji mi je zbog gume na drskama kojih nema na bezicnom koji je opet bolji jer nema zice...kad mogu birati s kojim igrati, uvijek uzimam zicani jer mi nekako ljepse lezi u sapama, tanji je(nema onaj kontejner za baterije ostrag) i ima gumu na drskama, po meni dovoljan razlog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|