|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lan on internet
Bok svima, zanima me vasa iskustva sa nekim od programa koji omogucavaju lan preko neta, naime, koristio sam hamachi, ali poslije nekog vremena nisam vise vidio svoju ekipu u LAN-u, odnosno vidi ih komp bez beda i mogu sherati i prenostiti podatke, ali u igri (niti jednoj od tada) poslije nekog vremena koristenja, nema nikog u LAN-u, pa se upise IP manualno i sve 5, ali imam i dio ekipe s kojom igram koji nisu bas neki "maheri" pa se tu izgube. Pa sam sad nasao ovaj program na netu http://www.lanoninternet.com/remote-access-download.htm pa me zanima da li ima tko iskustva s tim programom ili nekim slicnim koji dobro sljaka, jer koliko sam skuzio hamachi ima neki evaluation period 30 dana, a nakon toga pocne zezati, bez obzira sto je kao besplatan. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ako ti je potrebno za igre, priobaj GArena , ja preko nje peglam HAWX u LAN-u. Instaliraš ga, registriraš se uđeš u sobu za određenu igru (ima 30-ak igara koje možeš koristiti), pokreneš igru kroz taj program i normalno ideš na LAN multiplayer bez ikakvih dodatnih podešavanja. I da, u jednoj sobi može biti do 250 igrača, naspram Hamachijevih 20... Preporoditi ćeš se. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
onda i preporuka za Tunngle, ja ga koristim za shift i jos par igara ima oko 70ak (ako ne i vise, nisam brojao) podrzanih igara
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|