|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Optima telsey i DI-624 D-link
Bilo je govora o ovome ali mi nije posve jasno pa molim ako moze netko ponoviti postupak za ovu konfiguraciju. Naime moji imaju dotican zicani modem i ja sam sam od sebe donio wireless router D-link DI-624 ali nisam mogao napraviti da to radi. Ja sam kod sebe imao kombinaciju (t-com) siemens modem 100 nesto na njega je bio spojen ovaj D link, sa unesenim pass i userom, i kada sam pokrenuo internet (npe IE ili operu) na laptopu on radi. (allways on) Naravno kod svojih promjenio pass i user za optimu ali ne radi. Cilj mi je da oni samo na stolnom pokrenu preglednik i radi internet i kada dodje sestra da upali lap i da se spojina internet da ne treba pokrtetati rucne konekcije. Problem mi je samo spajanje (konfiguriranje) modem router jer tu nesto ne znam napraviti Molim pomoc, neda mi se kupovat wireless od optiem i raditi zamjenu opreme. Tkx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Potrudi se malo, sve potrebno već piše tu na forumu. Hints: - Telsey podesi u Bridge mode rada - isključi DHCP server u Telsey - u - DI-624 postavi u isti niz ip adresa kao Telsey - u DI-624 konfiguriraj PPPoE konekciju - u DI-624 manualno unesi DNS servere |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|