|
![]() |
#1 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nakon ugradnje neispravne grafičke kartice, ne rade ostale komponente
Pozz Ugl., radi se o tome da sma danas na burazovom kompu vrtio Dirt2 i na sekundu skocio do druge sobe, a na kompu se vrtio replay voznje. Kad sam se vratio za komp...bio je ugašen. Pokšao sam ga upaliti ali ništa, probao i CMOS-at i ništa. reko idem ja grafu u svoj komp piknut... Piknem, naravno cmos-am jer to radim pri svakom mijenjanju komponenti, i upalim komp kad ono pffffffff, bijeli dim suklja s prednje strane grafe(kučište mi na stolu pa sam uspio i vidjet). Brzo gasim napajanje, otvaram prozore u cijeloj kuci jer smrdi ko kuga. Radi se o gigabyt gtx260. I sad, ništa šćupam ju vratim svoju x2, i upalim komp sve normalno. I u sred surfanja mi se lan konekcija ugasi, ja provjerim ruter i sve, sve radi normalno. Probam sad mišem pomaknut neide, probam tipkovnicu = 0 bodova. NIšta manualno restartam komp i nece dalje od post screena...tj., pred kraj, taman kad treba pocet dizat win sruši se. Probao sam 3 grafe različite i jednu PCI, sva svakom ista stvar. Pocupao sam i lan kabel i miš tipkovnicu, ista stvar. Uscupao rame, zamijenio rame,l stavio rame u drugi utor. NIšta... p.s. onaj prvi komp gdje je sve prestalo raditi sa grafom evo normalno radi. Jer moguće da mi je grafa povukla i ploču u viječna lovišta?NIsam ramove probavao na drugom kompu,. al bolje im je da rade. ![]() ![]() ![]() Oboje ima garanciju, ali opet ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da tebi napajanje ne stuca. Zippu je Hyper okinuo dok je komp bio ugasen.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
muimerP
|
A pa sad neznam. Ugasila se na burazovom kompu sa cx400. ja sma ju pristekao na vx450 i krepala je... Sad na koje si napajanje mislio?Evo 3870x2 na bratovom kompu trenutno vrtim i cx400 normalno dere. ![]() edit:Misliš na ovo sto mi nece dic win uopće?Da je zbog napajanja?hm...
![]() |
#5 |
muimerP
|
![]() |
#7 |
muimerP
|
da, nažalost XP je gore i na mom i na burazovom. ALi je kod buraza dupli: i XP i W7? Da probam?Ako uopće dođe do tog dijela ofc ![]()
![]() |
#9 |
muimerP
|
NIšta, nedođe do tog dijela uopće... Ugl., ak kaj pomaže u bios mogu uć, ali safe mode i sl., 0 bodova.
![]() |
#10 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
probaj napajanje, kao što ti je nino rekao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
muimerP
|
Da. Naqpajanje nije, ista stvar i sa cx400. Znaci skoro pa 90% na maticnu ide krivnja... Ima li jos netko nekaku ideju, sutra idem u Microline drito i to sa dvije komponente. Užas... p.s. naslov je lošiji nego onaj kojeg sam ja prvobitno stavio.
![]() |
#12 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj sa sticka dignuti neku live verziju linuxa ... tek toliko da vidis je li u HDD-u mozda takodjer problem. BTW izvuci maticnu i pregledaj ju, da li ima kakvih zuckastih mrlja na njoj, sa obje strane (osobito oko regulatora i northbridge/southbridge okoline). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
muimerP
|
Hdd smo mislim vec iskljucili iz igre u gornjim postovima. ![]() A evo maticnu sam skorz počupao, sve vanka spoio na stolu, i opet ista stvar. Tako da mislim da je definitivno maticna u bananurini. Na maticnoj nema nikakvih mrlja niti packi ikakve vrste, oko regulacije i sl. A i na zadnjoj stranici. kak lako to sve krepa, al nije niti cudo da mi se moralo to desit jer sam to0liko toga kroz ruke provukao da je užas... ![]() Ugl., sad cu malo odmorit od kompa dok posaljem maticnu na garanciju.
![]() |
#15 |
muimerP
|
![]() A štaš, za maticnu ajde dobro(mada nisam jos procesor drugi gore probao, mada sumnjam da mi je proc odapeo), ali me za grafu to sve muci...
![]() |
#17 |
muimerP
|
OK. Jucer sam uglavio e6400 na ploču i ista stvar se desava, znaci doslovno sam sve sto se spaja na maticnu promijenio i uvijek isti problem. Mislim da je to sad definitivno to, ploča je prdeknula ![]() Furam ju drito u microline pa cemo vidjet, moram samo pazit sto ce mi dat u zamijenu ![]()
![]() |
#19 |
muimerP
|
![]() A kaj cu, j. necu se skrivat sad. A uzeo sam si EP45-DS3R, pa ajde budme rpicekao malo sa reklamacijom, jer imam jos 3 mj. garancije.
![]() |
#20 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jos ljepse, garancija pri kraju i eto ti antitalenta na vrata trgovine sa zarikanom plocom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|