Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.12.2009., 20:23   #1
Krumpirko
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Asus nVidia GeForce 7600GT ne daje sliku dok se komp prisilno ne resetira

Tu sam karticu imao u kompu prije 2g. i onda mi je pravila slijedeće probleme: kod boota nema slike, ne pali monitor. Moram pričekati da se dignu windowsi (čujem u zvučnicima), a onda ne reset nego prisilno gašenje (držim gumb 8 sek). I nakon toga radi, možeš paliti i gasiti, sve 5, dok ne ostaviš neko duže vrijeme ugašen komp (recimo duže od 12h). Onda opet isto. Nosio na reklamaciju u Links pa su mi rekli da je grafa u redu i naplatili 40%cijene zbog toga što sam donio ispravnu. Ajd' rekoh, valjda me zeza ploča (tj. zezaju ploče jer sam probao u oba stroja koja imam). Sad sam kupio sli ploču i pokušao složiti sli s još jednom, ali ispravnom. Ista stvar - nema je dok prisilno ne ugasim stroj. Napajanje 550w, proc amd 5000x2, 2x2Gb DDR2. Probao sam flashati grafu i uspio, novijim, istim i starijim biosom i uvijek isto ponašanje. Što je to drugačije kad se stroj prisilno ugasi, a ne softverski, pa da tako hoće?
Krumpirko je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2009., 10:15   #2
Krumpirko
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Da, evo još sam probao, ne pomaže ni reset na gumb, nego baš prisilno gašenje i nakon toga radi ko' da je sve u najboljem redu.
Krumpirko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno