|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Asus nVidia GeForce 7600GT ne daje sliku dok se komp prisilno ne resetira
Tu sam karticu imao u kompu prije 2g. i onda mi je pravila slijedeće probleme: kod boota nema slike, ne pali monitor. Moram pričekati da se dignu windowsi (čujem u zvučnicima), a onda ne reset nego prisilno gašenje (držim gumb 8 sek). I nakon toga radi, možeš paliti i gasiti, sve 5, dok ne ostaviš neko duže vrijeme ugašen komp (recimo duže od 12h). Onda opet isto. Nosio na reklamaciju u Links pa su mi rekli da je grafa u redu i naplatili 40%cijene zbog toga što sam donio ispravnu. Ajd' rekoh, valjda me zeza ploča (tj. zezaju ploče jer sam probao u oba stroja koja imam). Sad sam kupio sli ploču i pokušao složiti sli s još jednom, ali ispravnom. Ista stvar - nema je dok prisilno ne ugasim stroj. Napajanje 550w, proc amd 5000x2, 2x2Gb DDR2. Probao sam flashati grafu i uspio, novijim, istim i starijim biosom i uvijek isto ponašanje. Što je to drugačije kad se stroj prisilno ugasi, a ne softverski, pa da tako hoće? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Da, evo još sam probao, ne pomaže ni reset na gumb, nego baš prisilno gašenje i nakon toga radi ko' da je sve u najboljem redu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|