|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() Pozdrav svima! Zaletio sam se u kupnju adsl rutera DLINK DSL-2641B i naravno tek kad sam ga donio doma shvatio da ga ne mogu upogoniti na Annex A koji treba za Optimu. Prodavač me uvjerava da je moguće firmware ovog rutera "pregaziti" na Annex A. Probao sam na D-LINK-ovim stranicama sa firmware-om DSL-2640B. Ne znam jesam li to dobro napravio no nakon odabira binarne datoteke na Maintainence pa Update firmware dobio sam poruku: "Fatal error during load image" Zna li netko za neki firmware ili način da ovaj ruter proradi na Annex A. ![]() Hvala Sinisa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema za taj annexA firmware. Barem ga nisam nasao. I ta oznaka B na njemu kaze da je vjerojatno samo za B annex. Gdje si ga kupio? Probaj zamijenit za drugi sa annexA. treba ti ovaj kao sto ga ja imam na optimi: Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|