|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Jutro... Eto, jučer sam instalirao novi windows, od drivera samo čipset i problem je ostao identičan - u router modu ne otvara stranice, a u brigde modu radi normalno. ![]() Budući da više stvarno ne znam šta da radim, želija bi pokušat sa nvidia firewallom međjutim ne znam kako da provjerim da li je on uopće instaliran pa vas molin pomoć u tome. Gledao sam u postavkama nvidie i nisan ništa pronašao, također na add or remove programs. Evo procesi kao upalim računalo, pa ako tu možete pripoznat da li nvidia firewall radi - ja ne mogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta da ti kažem, ovo polako prelazi u St Barbaru. Vidim da si za lokaciju naveo St pa se javi pvt da to rješimo kroz slijedeći tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nikky care!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Isti ruter - Zyxel P-660HW-D3, u upotrebi nekih 8 mjeseci. U bridge modu radi sve odlično, ali kad prebacim u route mode ne radi. Ekipa sa SZK (T-Com je u pitanju) probala standardne stvari obaviti i rekli da je ruter krepo i da produžim ugovor pa ću dobiti novi za 1 kn. Hehe, malo sutra produženje. Dakle, molio bih Joska ako vidi ovo ili nekoga tko zna rješenje da mi pomogne oko ovoga. Kako podesiti čudo da radi? Sve sam radio po uputama? Zbunj.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Idi u network>NAT>General tab i provjeri je li ti stavljena kvačica na Active Network Address Translation. Ako nije stavi i klikni na apply
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|