Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2008., 10:52   #31
JoskoG
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Jutro...

Eto, jučer sam instalirao novi windows, od drivera samo čipset i problem je ostao identičan - u router modu ne otvara stranice, a u brigde modu radi normalno.
Budući da više stvarno ne znam šta da radim, želija bi pokušat sa nvidia firewallom međjutim ne znam kako da provjerim da li je on uopće instaliran pa vas molin pomoć u tome.
Gledao sam u postavkama nvidie i nisan ništa pronašao, također na add or remove programs.

Evo procesi kao upalim računalo, pa ako tu možete pripoznat da li nvidia firewall radi - ja ne mogu
JoskoG je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 15:03   #32
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Šta da ti kažem, ovo polako prelazi u St Barbaru. Vidim da si za lokaciju naveo St pa se javi pvt da to rješimo kroz slijedeći tjedan.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 12.02.2008., 20:55   #33
JoskoG
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Šta da ti kažem, ovo polako prelazi u St Barbaru. Vidim da si za lokaciju naveo St pa se javi pvt da to rješimo kroz slijedeći tjedan.
Nikky je danas bio kod mene i riješio je problem koji nije bio na računalu nego na ruteru - trebao mu je dobar restart i malo petljanja po wizard setupu.

Nikky care!!!
JoskoG je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2009., 20:56   #34
Blixa
Registered User

Blixa's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor JoskoG Pregled postova
Nikky je danas bio kod mene i riješio je problem koji nije bio na računalu nego na ruteru - trebao mu je dobar restart i malo petljanja po wizard setupu.

Nikky care!!!
Kao prvo, nadam se da nije problem što dižem staru temu jer imam apsolutno isti problem koji je ovdje opisan.
Isti ruter - Zyxel P-660HW-D3, u upotrebi nekih 8 mjeseci. U bridge modu radi sve odlično, ali kad prebacim u route mode ne radi.
Ekipa sa SZK (T-Com je u pitanju) probala standardne stvari obaviti i rekli da je ruter krepo i da produžim ugovor pa ću dobiti novi za 1 kn. Hehe, malo sutra produženje.
Dakle, molio bih Joska ako vidi ovo ili nekoga tko zna rješenje da mi pomogne oko ovoga.
Kako podesiti čudo da radi? Sve sam radio po uputama? Zbunj....
Blixa je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2009., 01:10   #35
Dr. Kec
Premium
Moj komp

Dr. Kec's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Idi u network>NAT>General tab i provjeri je li ti stavljena kvačica na Active Network Address Translation. Ako nije stavi i klikni na apply
Staro 05.12.2009., 16:11   #36
Blixa
Registered User

Blixa's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Thumbs up

Citiraj:
Autor Dr. Kec Pregled postova
Idi u network>NAT>General tab i provjeri je li ti stavljena kvačica na Active Network Address Translation. Ako nije stavi i klikni na apply
To je to! Svaka čast.
Dr. Kec hvala ti puno - sve radi ko po špagi.
Blixa je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na