|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() bok svima...imam Toshibu A210 i imam problem sa spajanjem na žicu na net! wireless se spoji bez problema a ovo navedeno prvo nikako...kao da utor za LAN žicu ne postoji...jel imo tko ikakvu pomoć? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Pokusaj s zadnjom verzijom drivera, meni bilo slicno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
ne mogu niti naći drivere...u tome i je stvar...kabeli i sve u redu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
još uvijek nisam riješio! probali reinstall winse ali opet ništa...pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Ako ti radi WLAN, spoji se na Windows Update i povuci drivere. 2. Napiši TOČAN i PUNI model notebooka kako bi vidjeli o kojoj LAN kartici se radi. 3. Pokreni neki dijagnostički/info program kao što je Everest pa pogledaj koji chipset koristi ili koji je hardware ID.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
sve i ništa riješio opet...NIKAKO aaaaaa lud sam više!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
U biosu si provjerio da nije slucajno iskljucen lan? I daj pukni SS Device Managera!
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
sve riješeno boys...hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napiši rješenje za druge koji budu kasnije čitali. U BIOS - u postavio na Enable ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
ima jedan program conectivity doctor...u njemu se sve mora podesiti...u biosu je sve bilo podešeno kako treba od početka...nego toshiba mora taj program koristiti...sa njim je vrlo lako...svi će odmah skužit kako dela... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|