|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jel se isplati?
uzo bi rame Kingmax HardCore Series DIMM 512MB DDR 500MHz (Overclockers choice) koštaju 844kn jel se to isplati uzet?? kojih 512ddr-a preporučujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Za koju konfu?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ako misliš uzimati samo jedan modul, onda uzmi TinyBGA gold. Ali ako misliš kasnije uzeti još jedan modul pa ih staviti u dual, zaobiđi HC u širokom luku, jer je lutrija dobiti module od 512 MB koji rade kako treba u dualu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
koliko koštaju?? i u kojoj firmi da ih kupim? sada imam 2x256 333 ali to mislim prodat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Rađe zemi SUpertalent CL2, po iskustvima ljudi su jako dobri. 221 rade na 2-2-3-6. Kingmax je lutrija, i po meni se sad NE kupuje HC već colored moduli je rsu novjiji na tržištu a HC je već dosta dugo na tržištu i vjeorjatno je količina škarta već dosegla nekih 65-70%
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Colored module su također iz serije Hardcore. Imam 2x256 DDR466 ali nisam isprobavao do koliko idu. Meni sad rade na 380 na 2-2-2-6. Znam da to nije neki pokazatelj učinkovitosti ali nekima nisu htjeli ni na takvim frkevama raditi. I da pcb je zlatni a cipovi TinyBGA crveni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Imaš sreće što si dobio i ta dva i da ti dobro radu u DC-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Kingmax hardcore
Imam 2x256 MB Kingmax Harcore PC4000(500Mhz) i stalno ih držim u DUAL-CHANEL modu na 220Mhz(efektivno 440) zajedno sa sabirnicom na latencijama 2.5-3-3-7 na ploči ASUS A7N8X-E Deluxe . Memorija je MRAK jer sam je uspio zajedno sa procom 2500+ Barton dignuti na 472Mhz(procu sam dignuo napon na 1.85V) sa Thermaltake Volcano 11+ na latencijama 3-3-3-7(procesor mi je radio na 2597 Mhz ). Uopće nemam prigovora.BTW što mislite o mojoj MB? ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Mjenjaj za infinity. Ako ti treba. Koliko sam skužio ASUS i OC su kao nebo i zemlja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|