|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Pozdrav! Kupio sam D-Linkov router DSL-2453B s 4 LAN porta i nako što sam ga spojio ne mogu gledati max tv. Čitao sam da bi trebalo promijeniti portove za TV, ali ne znam kako se to radi. Ako netko zna molim vas da mi pomognete jer nemam velikog iskustva s ovakvim stvarima. ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Bodro. 18.11.2009. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Javi se pa ćemo vidit šta se da napraviti. Ako je fw full verzija i sličan starijoj seriji onda se da složiti, imaš tu na forumu temu s opisom kako postavit DSL-G684T s origigi fw i za MaxTv. Procedura je ista samo slikovnica izgleda drugačije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Gledao sam preporuku za ovaj router 684T, ali nije mi baš bistro da budem iskren, pa evo stavljam par slika od izbornika ovog mog routera. Znam da trebam upisati u polje VCI 40, ali ne vidim to polje na ovom izborniku osim za internet tj. VCI 33. Inače prvi put se susrećem sa ovim izrazima firmware itd. jer nisam imao pojma pri kupnji routera o annexima, zatim podržavanju max tv_a, već sam rekao prodavaču da mi da router koji sve to podržava, a čini mi se da on još manje zna, tako da mi ne zamjerite na tome. Posao koji obavljam ne dozvoljava mi da se posvetim malo više ovim stvarima, na moju žalost. Ali nije sramota ne znati već ne pitati. Imao sam Kasdin router koji je riknio od udara groma, pa sam odlučio kupiti novi, nadam se bolji, jer sam imao stalno problema sa pucanjem internet veze i blinkanjem max tv slike. Ovdje piše da je fw verzija EU_1.00 sad da li je full ili ne ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Bodro. 18.11.2009. u 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na prvoj slici promjeni MTU=1492, trebala bi biti ta vrijednost. U vezi MaxTv, prekopaj po web konfigu i probaj naći ako ima opcija za definiranje više istovremenih konekcija (kao u primjerima za G684T). Gledao sam po dostupnim manual (ima) i nisam našao. Ako ne nađeš / nema onda vrati gdje si kupio i uzmi nofce i na tržnici nabavi polovni G684T ili neki drugi sa T-Koma fw. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|