|
![]() |
#1471 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1472 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Gledam vec duze vremena i ne mogu se prestat cuditi tom tvom Chieftecu. Covjece,meni je moj MIDI Chief velik,a ovo...OGROMNO! Uz modifikacije tu bi bez beda stala dva kompa,al doslovno ![]() ![]()
![]() |
#1474 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() I mrežicu da ne pobjegnu van ![]()
![]() |
![]() |
#1478 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo dovedoh kantu u red: Ispred 2x120mm Slip Stream 500rpm. Iza default Antec 120mm i 140mm na 5V taman da se počnu okretati kod paljenja kompa ![]() ![]() Diskove sam vezao gumom za gaće.. Tek sad vidim da mi je 6400AAKS radio vibracije u idleu koje su se osjetile na stolu. Mislio sam da su to Antecovi ventovi. Al sad fino nit buke nit vibracija. ![]() "Ubijena" power ledica, a HDD ledica malo prigušena. Maska za DVD s rupicama za ledicu i tako to... ![]()
![]() |
![]() |
#1479 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Poludio sam skoro, vidio sam tu neke slike, pa reko idem ja samo malo dotjerat dok mi je fotić pri ruci...naravno, nebih to bio ja da pri tome nisam nešto isčupao pa mi je prilikom rada kompa iscurilo sugavog ljepljivog antifriza+destilirane vode, pa sam pola sata pod brisao. Pa sam potrgao pin za zalmana na 5v...kaos. Ovo je zadnji put sto uopće to radim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1481 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@xlr vidim da te kablovi ne slušaju, pa imam prijedlog. uzmi izolirku i omotaj oko kabla, ali ne tako da se zaljepi za njega nego da je ljepljivo izvana, i samo ga stisni na kućište. Ako ne drži, slobodno napravi to na još par mjesta. Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 14.11.2009. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Hm koji točno kablovi? ![]() Meni jedino što smeta, a zbog kućišta to ne mogu bolje izvesti, je kablovinje oko napajanja matične. Ali ako usporediš ovo s mojim zadnjim slikama ovdje, razlika je golema što me čini sretnim jer komp otvaram i čistim na redovnoj vremenskoj bazi od 3 mjeseca ![]()
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@xlr Mislio sam na one kablove zaljepljene trakom na kućište i onaj gore crni. Inače je super napredak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1489 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
8 (osam ![]() ![]() Ja iman 3 komada na 5V + CPU i GPU (oba se skoro pa ugase kad PC nije u loadu) pa ne mogu reć da je bešuman, a još je obložen spužvom do u detalj ![]() Iako, da ti buden iskren, ne znam šta radiš ovom procesoru, ako na kili hladnjaka imaš obješena 2 ventilatora + još 3 okolo ![]()
![]() |
#1491 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
evo moj! http://i36.tinypic.com/2ludopx.jpg baš sam danas nešto petljao. uspio sam većinu kablova strpati iza, no onda nisam mogao zatvoriti kućište ![]() pa su SATA i nešto kablova od napajanja morali bit nagurani ispod. fali IDE, ubacit ću ga sutra ako nabavim dovoljno dugačku okruglu verziju. eh, i još jedan vent je u igri, uglavljen ispred diskova s vanjske strane; taman je stao, vrata se mogu bez problema zatvoriti. mislio sam za svaki slučaj na njega staviti onu zaštitnu rešetku (IIRC, u Linksu imaju tako nešto od Scythea), koliko je to debelo tj. visoko?
![]() |
#1493 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo nabrzinu sastavljeno...u subotu ili iduci tjedan slike sa "snake skin-om" i svime kako sam to zamislio: ![]() ![]() Sada...sve kablove koji se vide bih stavio u snake skin....najradije bih svaki kabal stavio posebno u neki tanki snake skin, ali ako ne nadem tako tanki onda ce ici sve zajedno u jedan deblji makar mi to nije najdraza opcija. Ima jos netko neki prijedlog kako i sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ovako frend slaze kompjuter nista extra middle range pc, ali zapeo je jedino na kucistu htio bi max 500-600kn dati za kuciste e sada njemu je vazno da mu se kablovi nevide sto manje guzve njemu bolje jer ne otvara pc svako malo, e sad dali ima nesto u tom cijenovnom rangu da se moze kupiti znaci ponajvise da se kablovi posakrivaju, e sad moje drugo pitanje je mozda neko kuciste nema izrezane rupe to mozemo i sami napraviti samo nzm koje kuciste ima dovoljno mjesta da iza maticne posakrivamo kablove, da nebi kupili i bzvz busili/rezali hvala unaprijed EDIT: win32 sta prodajes cosmosa?
![]() |
#1498 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Uzimam si Obsidana.....i znam da je glupo, ali htio bih full crno kuciste da mi se slaze sa svime ostalime. Inace kuciste izgleda predivno i svida mi se....samo da je crne boje ostavio bih ga za stalno. Te gledaj i to da je kuciste kod mene i dio "namjestaja" jer sam u stanu sa zarucnicom pa sav stan treba nekako "usladit". Jedino ne smije znati da je Obisdian jos veci od ove mrcine od kompa jer kada dode Obsidian morati cu raditi razmjestaj po stanu posto ne stane ispod stola. ![]() LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |