|
![]() |
#1862 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel ko danas gledal? Meni je bila najžešča katica kad su vodili Tuvixa na razdvajanje, koja smrtno ozbiljna faca.Kad bi pogledi ubijali ![]()
![]() |
#1864 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ajme u nedjelju samo 2 epizode, s tim da sam na prvoj jedva osto budan kak je bila dosadna, pa sam stavil drugu snimat, i bolje tako jer bi definitivno zaspao da nisam... a ovo u pon sa Tuvixom eh, nije tak nes bilo isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
CyberSky
|
Kad dolazi sedma????????
![]() |
#1866 |
CyberSky
|
Jel netko primjetio da Icea nekakak nije postao na ST-u?
![]() |
#1869 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Netko riskira da bude u novoj sramoti tjedna. Pa Sky i ßellerophon-u je tek ovaj tjedan istekla kazna i tek su se posteno rastegli. Naime Paris ih je tek jucer pustio da mogu hodati po citavom brodu ![]() Kad dolazi 7? pa to se zna ko iz topa. Ovi ispadi stete ugledu foruma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
CyberSky
|
Ice je ako se ne varam završio školu?
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
evo da i ja neke napisem. ni me dugo bil, tj bil sam i cital sam sve ljepo i pazljivo ali nisam imal aj na dodati. evo nazalost opet moram pisati zabog glupog HTV-a i Šeksa koji nikak da se faking ne maknu sa televizije. kad imam vremena gledat ST moram gledati ovog majmuna a kad sam u zagrebu naravno onda normalno ide. jednostavno katastrofa.
![]() |
#1873 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Moj buraz Ice je u srednjoj. Kud ga guras, tek je na pocetku svog naucnog puta... vrsnog astro-fizicara ![]() A valjda je presa u skoli a Ice hoce biti prvi na StarFleet Academy pa je zapeo na pocetku godine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
CyberSky
|
Ček,ček ti Ice ste burazi!
![]() |
#1877 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Pa ćiber ovo je sramota, zar si vec zaboravio EvilTwina? Pa ja sam mu EvilTwin, to je jos blize od krvne veze ![]() A sam si bio ucesnik u toj operaciji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
CyberSky
|
Iceov buraz je Twin ,a ne Visage. Vodokotlić in your face
![]() |
#1880 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
:confused: Twin = Visage = Visage = Twin = Ice buraz. Preskakanje prepisane doze medikamenata + vitamina = ćiber_manija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
CyberSky
|
Bez uvrede Visage.Jesi li kad bio u posjeti Vrapču?
![]() |
#1887 |
Premium
|
ja nemam pojma pa ak bi bila neka dobra dusa da samo u jednoj recenici napise koje su sve epizode bili i kaj se delalo u njima. samo kratko da se sjetim jel sam ih ionako sve vec pogledao, ali svejedno da ih jos jednom pogledam ![]()
![]() |
#1888 |
8-bit Gen.
|
Za zaboravne, vec sam odavno dao vrhunski link sa opisom ne samo sezone vec i sinopsis svake epizode pojedinacno ![]() Kad se zaboravi koja ide ili se zeli znati kad ce bas "vaša" epizoda evo ponavljam : http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=11277 Mene sad zanima jedno pitanjce za experte koji vole Picardovu ekipu...naime, Frend ima puno DiVX epizoda ST,STNG,Voyager.... Fali mu epizoda u kojoj (ja ovo nisam gledao pa samo opisujem ono kako je on opisao meni) Picard biva prebacen u proslost neke civilizacije i u nekoliko trenutaka za posadu (ali zivot za njega) prolazi njihovu povijest. Na kraju dobiva i neku frulu ili flautu koju navodno i u drugim epizodama cesto drzi u ruci kad nesto razmislja. Kako se tocno zove ta epizoda i ima li netko to snimljeno u bilo kojem formatu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Ja sam gledao tu epizodu i moram reći da mi je jedna od lošijih... sezona 5, epizoda 225 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
|
ko gledao danas ST. dzizs kako oni prokleti ferengi imaju dobre mace sa strane: nuts : : nuts : Sky imas i ti takvih sa strane da mi posudis jednu? ![]() ![]()
![]() |
|
|