|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Asus P5Q Pro Turbo - s*ebao BIOS
Kao što piše u naslovu, sjeba sam bios. Stavlja sam moddani bios na matičnu, restarta i više ne pali komp, samo zavrti ventilatore i diskove. Ima li neki "domaći" način za popraviti tu situaciju, ili moram nositi na garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pokusaj stavit cd od maticne u pogon i trebala bi ploca povuc origigi bios. Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Btw, javi se tu, ljudi cekaju. ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...31#post1455431
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Sjetio sam se i ja toga, ali mi se uopće ne boota komp. ne mogu ući u taj utility. Ekran mi je crn ko noć. ![]() Citiraj:
![]() Očito sam mu dao malo više struje nego šta je potrebno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.11.2009. u 01:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Jebiga macak, Asus nije proizveo taj "moddani" bios, nego neki nabrijani kloker. Vjerovatno su promijenjene postavke za BootBlock i ostale stvarcice koje trebaju automatski pobuditi plocu ako se dogodi krivo flashanje. Sad reklamiraj njemu plocu. Pamet u glavu drugi put. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Može se probati s autoflash floppyem, s njima su nekad prolazili slučajevi "crnog ekrana" koji nisu mogli na CD/USB međutim neznam kako je to s novijim pločama koje imaju drugačije rješene kontrolere za ide/floppy...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znam da je lInks nekada nudio uslugu flashanja kod takvih slučajeva. Ne znam da li je još uvijek tako, ali te ne košta da nazoveš njihov servis i pitaš. Druga solucija je da se napraviš grbav i reklamiraš ploču ako još imaš gare za nju.
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nakon uključivanja traži floppy, možda čak i ima spasa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto vidiš. Sve P5Q ploče imaju to sranje protiv BIOS sjebavanja. a i ako zakaže, odneseš na reklamaciju i kažeš "ne radi više" i sve ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|