|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Infrastrukturalni problem
Ej ekipa evo imam jedan problem tj. više dilemu, stvar je u tome da se selim i sad u novoj sobi takav mi je smještaj da bi mi komp jako blizu radijatora što me zbunjuje neznam dali če to imati ikakve štete pa evo skica neka, pa da vidim dali je dobro tu ga stavit ili ne fala puno. ![]() MBO: Asus P5Q3C Deluxe CPU: Intel Core 2 Dou E7300 PSU: 600 W Antec KANTA: Antec Solo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
MOze bit i na radijatoru, nece mu nista biti. Jedino ako mislis vodeno hladjenje spojiti na sistem od centralnog grijanja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Skratit ce mu zivotni vijek. Koliko? Nitko ne zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kenova
|
Ma ne mislim da ce crknut integrirani krugovi, nego stvari koje imaju puno kraci vijek poput raznih el cheapo diskretnih elemenata koji ne vole toplinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Naravno da nije najpoželjnije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pa ako rade u sobnoj temperaturi od 20C zagrijat ce se na neku radnu temperaturu, a ako rade kraj radijatora na 30C zagrijat ce se na vecu radnu temperaturu. sigurno nije bas pozeljno da stoji odmah do radijatora, ali ako je hladjenje dobro rjeseno vjerojatno mu nece nis biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kenova
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
kenova
|
Ako si imao dobro hladjenje, sve je bilo ok. Njemu nikakvo hladjenje nece spustiti temp ispod temp tog radijatora. Ma ovo moze trajati vjecno. Subjektivno misljenje: ajd ga malo makni od radijatora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Za početak toliko da makne točku(zarez) iz udaljenosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Veće štete će biti od tog "sanduka" u okviru stola nego od radijatora. Ta buksa može podići temperaturu i za preko 10°C dok radijator po ovoj slici ne može skoro ništa. Toplina iz radijatora ide gore, a ne dole, nije to kalorifer.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|