|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Windowsi na P4 konfiguraciji se ne bootaju u nijednom modu
pozdrav svima, evo ovako, nabavio sam za neki sekundarni komp maticnu asus p4s 533- mx, gore je northwood 2.8, 768 mb rama, grafa 9800 pro... Prvo sam se namucio jer je javljalo da nije spojen kabel u grafu za napajanje a bio je spojen. Ispada da je izgorio jedan pin ali sam malo proguglo i samo ga ocistio s alkoholom i proradilo je. E sad problem je u tome da cjelo vrijeme baca onaj ekran : start in safe mode, start windows normaly, last known good conf.. itd.. i sta god da odaberem komp se reboota.. stvarno probo sam sve zivo clear cmos sve sve.. ima ko kakvu ideju u cem je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mozda u samom OS-u? jesi 100% siguran da je instaliran sistem na toj konfi koju imas, P4? inace vjerujem da bi clean instal vindovsa rjesio stvar........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|