|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Problem-Kasda- već duže vrijeme...
Pozdrav svima i prije svega forum je jako poučan i odličan je,samo tako dalje ![]() Imam problem veliki sa modemom od ADSL-a Kasda.Naime otkako je bilo ono povećanje brzina od strane T-coma ovaj modem koda to nepodržava il je to za njega prevelika brzina. Nakon nekih 30 min provedenih na netu odem na youtube i treba mi doslovno 5 min da učita pjesmu i stranice otvara po dvije minute,sve je usporeno.Onda zagasim modem i opet upalim i sve radi kako treba i otvara isprve.Dali je to vjerojatno do KAsde??? Zvao sam T-com i reko im za taj problem i ako bi mi mogli poslat onaj novi modem od Siemensa medjutim oni kazu da kad sam produzivao ugovor da sam mogao uzet Siemens taj a ja sam uzeo Logitech zvucnike i sada neka ga kupim od njih po cjeni od 800 kn ![]() Imate li kakav savjet i do čega bi to moglo biti? Dobio sam savjet također da probam nekako pokvarit modem pa je kao t-COM duzan poslati novi,ali iskreno sumnjam da bi bilo šta od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uzmi thomson ili zyxel router tu na oglasniku za 100-200kn i problem riješen... zaboravi na t-com i ikakvu (brzu) pomoć. nemoj se ni peglat sa tom kasdom jer je drek od uređaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
A uzet ću preko oglasa onda onaj Siemens jer se pokazao kao najbolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
ovako, ja sam imao isti problem kao i ti... ista situacija takodjer (logitech zvucnici, pa zbog njih pod ugovorom itd.) medjutim, meni su zamjenili modem, bez produzivanja ugovora. Moj savjet je da prijavis kvar - i nek ti posalju tehnicara, nakon sto ustanovi kvar, modem ce ti biti zamijenjen. Kasda se vjerojatno pregrijava... ukoliko ne upali iz pve, ponovno nazovi da dobijes drugu osobu iz SZK, jer ih ima nesposobnih, ali ima i ljudi koji zele pomoci... stvar je samo na kog ces naletit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni isti dan... samo je pitanje kojim putem dolaziš do njih ![]() gle upgrejd apsolutno bilo čega sa kasde je svjetlosna godina unaprijed da se razumijemo... konrektno ja imam onaj šugavi dlink router (684 ak se ne varam) kao modem i najjeftiniji canyon router, to radi šašavo, a ima opcija ko 5 (zaključanih) thomsona u sli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|