|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Flight Simulator X
Imam jedno pitanje oko aktivacije FSX-a. Tijekom prvog pokretanja igra nas pita želimo li je aktivirati NOW or LATER. Imam original kupljenu igru i želio bih je instalirati na 2 OS jer mi je potrebna na oba. Pa me zanima jel se igra aktivira preko interneta kao npr.VISTA i može se aktivirati samo jednom ili se aktivira kao svaka druga,upiše se CD Key i vozi do mile volje.Nesiguran sam u riješavanju ovoga problema pa mi treba savijet od naroda koji su prošli ovaj bezbolan postupak. P.S. ako stisnemo ACTIVATE LATER igra se normalno pokreče ali s manjkom aviona i detalja. Hvala na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo odgovaram ovdje da ne otvaram novu teme bez razloga,....Naime zanima me gdje mogu skinuti modele letjelica za FSX? Vidio sam da su ljudi u igru ubacili razne helice, nove F16 i slicne stvari, pa bih zelio da i sam skinem par modela koji mi se sviđaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
http://www.simviation.com/simviation/index.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Puno si pomogao, Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Da malo osvježim temu, iako moje pitanje nije direktno vezano na gornje postove... Dakle instalirao sam FSX prije nekih 1,5-2 godine na Win XP i razočaran performansama na tadašnjem hardwareu brzo sam ga deinstalirao i pospremio u ladicu. Danas sam ga ponovno instalirao pod Win 7, u nadi da ću s ovim hardwareom kojeg sad posjedujem uživati u svim blagodetima FSX-a na DX10. I surovo otrežnjenje, framerate je zakucan na postavkama iz settingsa i nedaj bože da skoči za 5-6 sličica iznad toga (a to je 20). U isto vrijeme, teren i objekti izgledaju blago rečeno razočaravajuće. A nemam baš tako slabu konfiguraciju: C2Q 9300, 4Gb, BFG gtx260 OCX, i naravno sve ostale igre lete na 1920x1200 s maximalnim postavkama i uključenim AA/AF. Zar je FSX stvarno toliko u banani?
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Probaj otključat framerate sa 20FPS-a u settingsima ili u driverima od Nvidije. Mislim da ima i patch za FSX koji popravlja performanse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Thx, service packovi su popravili stvar ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|