|
![]() |
#1 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
TV kartica baca blue screen
Ovako, imam Leadtek DTV1800H i ne radi na mom kompu.. Imam dva slobodna PCI utora (od ukupno 3, ali onaj treći je pokriven sa grafičkom karticom, pa tamo ništa ne stane).. Kad stavim tv karticu u 2. utor, uopće se windowsi neće podignuti, dođe do onog prozora sa windows logom i onda na brzinu izbaci neki blue screen (ne stignem ništa pročitat) i resetira komp, i tako stalno.. A kad ju probam stavit u 3. utor onda sve radi, dignu se windowsi normalno, instaliram drivere, i kad krenem skenirat za programe (probao sam u njenom programu i u mediaportalu) se sve zablokira, nema blue screen ni ništa, samo se blokira sve i moram resetirati.. Dok ne pokušam skenirati programe sve radi normalno, ništa se ne ruši.. Karticu sam isprobao na drugom kompu, radila je normalno, znači nije problem u njoj.. Pokušao sam sa par različitih drivera, ali nije ništa pomoglo.. Eto, ne znam gdje da počnem tražit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prvo nam reci vrstu BS-a ako možeš iako pretpostavljam da je problem softverske prirode. http://www.maximumpc.com/article/fea...ide?page=0%2C1 Predzadnji post; http://www.scorptec.com.au/forum/viewtopic.php?p=4643 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Ne mogu reći vrstu Bs-a, jer se odmah resetira, ne stignem ništa pročitat.. Ne znam da li je softverske prirode problem, jer mi nije jasno zašto se u jednom PCI utoru neće uopće pokrenut windowsi, a kad je u drugom se pokrenu, ali se blokira sve kad pokušam koristiti karticu.. Jel postoji još nešto što bih mogao probati prije formatiranja i nove instalacije windowsa? To mi je zadnja opcija, jer mi se neda ponovno sve instaliravati.. Pa bi volio barem nešto probat prije nego se dohvatim toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|