|
![]() |
#3692 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš na youtubu čini mi se sva 3, da sad ne spoilam. Ili pogledaj na imdb, jučer je bilo linkova koji su radili. Ja sam iša tražit stranicu one ženske šta je njeni muž gleda na netu, one opsjednute,ali nema ![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3693 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
2 odlična bolesna filma Visitor Q und Irréversible Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3694 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() BTW šta je zadnjih desteak postova samo pucate ove Sodoma & Gomora filmove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3695 | ||
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0870984/
![]() |
![]() |
#3696 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() A Salò o le 120 giornate di Sodoma mi se ne sviđa zbog ideološke obojanosti, meni je ono politički manifest. Antichrist mi je iritantan- npr. ona scena sa škarama, čemu to? ![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3697 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledal maloprije Telefonsku govornicu na RTL-u. Film mi je OK, samo što je nekak bil prekratak, ko da je još nešto ostalo neotkriveno. Ili mi se to samo činilo zato kaj je bila samo jedna reklama. ![]()
![]() |
#3698 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3699 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
.........................najgore provedenih sat i po vremena u životu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Surrogates Ajmo ovako?! Da nema Willisa koliko bi vas gledalo ovaj film?! Sama ideja je OK, snimljen je već sličan crtić, no sam film je jako jako loš. Kako god, ljudskoj gluposti nema kraja, pa za 50-500 godina i ovakva verzija života na planeti je moguća. Nažalost sve bi to bilo OK da Willis u filmu ne postane moderni Rambo. BTW, istina je da se ljudi udaljuju jedni od drugih, šta trenutačno radimo?! Umjesto komunikacije oči u oči živimo u poluvirtualnom svijetu samim buljenjem u monitor. Kako god, po meni jako loš film. Ocjena 4/10 The Sweet Hereafter Genijalna i nezaboravna uvodna scena. Priča o životu kakav je, nepravedan i sirov. Cijela ta "mala zajednica" koja iako na očigled izgleda normalno, je onakva kako je svugdje ako skinemo maske - zejedljiva, INCEST (ovo je ipak diskutabilno), nastrana, drugačija i da ne nabrajam sad epitete. Ovo nije bit filma, ali je ono što se njime prožima u srži. Ipak, priča o jednom istinitom događaju koji ne ostavlja čovjeka ravnodušnim, ali ipak očekivao sam puno više. Sve u svemu gledljivo i sasvim OK. Ocjena 6/10 Crank High Voltage Skočio sam sa 4km visine, pao na auto i ostao živ, čak nisam ni kost slomio. Legicu mi pokupi auto sa priličnom brzinom, odleti par metara u zrak i nije joj ništa. Neki tamo susjed ima glavu u akvariju i spojen je na neki K, nema tijelo ali mu je mozak živ! Ako ste gledali prvi dio prikazivanje ovog filma treba zabranit! Sve granice ukusa su u ovom filmu probijene. Neukusni trash! Ocjena 3/10 Eight Below Odličan obiteljski film o čovjekovom najboljem prijatelju. Po meni najbolji glumci ovog filma su Huskyi koji su odlično odradili posao. Ako volite životinje obavezno pogledati! Nije remek djelo, ali s obzirom na temu nemoguče je više očekivat! Meni je sjeo, iako je na trenutke razvodnjen i naporan. Ocjena 6/10 Pride and Prejudice Iako velikih apetita ostao sam blago razočaran. Film je nepotrebno rastegnut, ali je jednostavno nevjerovatno koliko je društvo i sam pogled na ljubav i pristup istoj se promjenio. Kako god, ima par desetaka meni boljih ljubavnih filmova. Film samo za žene! Ocjena 5/10
![]() |
#3709 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Daaa, najava je bila katastrofa i još k tome onaj komentator ili šta već kod najave nezna nimalo emocija dodat u glas, nego monotono čita sa papira ili čega već. Prejadan je.
![]() |
#3711 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sys - ![]() crank high voltage, nemam riječi kojom mogu opisati kako je loš, glup, besmislen film.... pogledao neku večer "Up" http://www.imdb.com/title/tt1049413/ http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:c...disneys-up.jpg jako dobar, tehnički odličan, (ipak ga je napravio Steve jobsov Pixar) te na trenutke jako tužan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Osobno bar jednom godišnje pogledam njegov maraton: Pi, Requiem, Fountain. Nešto kao što radim sa Alejandrom Inarrituom: Amores perros, Babel. Hmm, ovo nisam dugo gledao :coffee: EDIT: >Podnapisi< za Moon su došli u prodaju ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 27.10.2009. u 15:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pogledal sam Moon. 7.3/10 Film je jako dobar, preporuka. @xlr Mora da si gledal i Shining onda. One Flew Over the Cuckoo's Nest je meni odličan film. Daj preporuči koji dobar film, očito nam je ukus koliko toliko sličan što se tiče scenarija i same glume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Od Kubricka sam pogledao 4 filma, davno. Nije da sam mu dao previše vremena i, istina, sramota me. Nemam pojma šta da ti preporučim ![]() Fear and Loathing in Las Vegas, Heima, Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Pulp Fiction, Fight Club, 12 Angry Men, The Fountain, Planet Earth, Babel, Ashes and Snow, Spring Summer Fall Winter...And Spring, American History X, Everything Is Illuminated, Pisma Myortvogo Cheloveka, The Man from Earth, Pi, Human Traffic, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Dirty Dozen, Apocalipse Now.... Pogledao Moon - definitivno se isplatilo čekati cijelo ljeto makar bi ga radije pogledao u kinu... Al što je tu je, sad čekam HD verziju.
![]() |
![]() |
#3716 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Sixteen Candles - mlada djevojka navrsi 16 godina, ali nekako svi zaborave na njen rodjendan Jako dobra teen komedija sa pravim humorom, a ne isforsiranim npr. kao Observe and Report. Garantirano vas vraca u mladenacke dane. ![]() 7.5 Martyrs - mlada zena trazi osvetu za ljude koji su je oteli i zlostavljali kao klinku Mislim si ja klasicni film o osveti... ...tako i pocne krv frca na sve strane. Ali to je samo pocetak, glavni dio, bit filma dojde puno kasnije. Jako jako dobar. 8.5 Netko ga je preporucio ovdje... ![]() ![]() Hot Rod - samoprozvan kaskader skuplja lovu da plati ocuhu operaciju srca Kaskader sa Tomos matikom s pedalama. ![]() Film za bacit mozak na pasu i OK se nasmijati. 6 Assassination of a High School President - ucenik/novinar druge godine istrazuje gdje su nestali SAT ispiti Kakti kao neki CSI, samo sto je CSI New York, a ne Las Vegas. Meni dosadno. 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Kad si već spomenuo Sixteen Candles, moram spomenut nedavnog preminulog kralja dječjih i teen filmova John Hughesa. On je zaslužan za The Breakfast Club, Ferris Bueller's Day Off, Weird Science, koje sam tek nedavno pogledao nažalost i Home Alone, Beethovena, 101 Dalmatinca, uz koje sam odrastao i gledao po 100 puta. Stvarno mi je žao što je otišao. ![]() Assassination of a High School President sam baš sinoć pogledao i svidio mi se prilično, baš zbog toga kako su klišeje iz trilera i noir filmova ubacili.
![]() |
#3720 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() pogledao upravo star trek 2009 i vrlo sam zadovoljan. nisam gledao prethodnih nekoliko filmova iz serijala jer su totalno dosadili. ovo je bila zanimljiva radnja, napeto, puno akcije i izuzetan vizualan doživljaj u HD-u ![]()
![]() |
![]() |
|
|