|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Dvojba : XL2370 ili H233H
E sad bili su i u zadnjem BUG-u, u kategoriji 23'' Acerov H233H bio im je ''best buy'' a Samsung XL2370 ''naš izbor''. Acer je 1700kn a Samsung 2900. Ogromna razlika u cijeni je zbog toga što XL2370 ima LED pozadinsko osvjetljenje. E sad nit igram previše nit gledam filmove, tako da mi neka super kvaliteta ne treba, pa se pitam jel mi se isplati dat toliko za Samsunga, vuče me jednostavno jer su ovi sa LED poz. os. novi a i manje troše, iako ni to sad nije previše bitno. Jednostavno ne znam, da mi netko pomogne u dvojbi ![]() http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-33683882.html http://review.zdnet.com/product/lcd-...ft-23/33529135 |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kratko i jasno - ne. Jer za 400kn više od Samsunga imaš Philips koji je 3x bolji od Samsunga nego što je Samsung bolji od Acera (H-IPS matrica). Ako ne ciljaš na neku visoku kvalitetu slike, više-manje svaki TN monitor će te zadovoljit, samo nastoji kupiti onaj s DVI ulazom, a ne samo VGA. Također, razmisli o kupnji nekog 24" 16:10 modela pošto je to (dosta) veći monitor od 23" 16:9 modela.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ako bi bas htio led monitor, imas della g2410 za ~2400kn, sto je puno prihvatljivije, a sudeci po prosjeku monitora dvaju firmi, mobao bi biti jednak ili bolji od samsunga. ne kuzim zast je cijena samsunga tog kod nas toliko velika, vani je tek nesto skuplji od p2370 u svakom slucaju stoje marove primjedbe. pogotovo kad se uzme da ima vrlo pristojnih 23" tn monitora vec od 1400kn, poput primjerice w2361v, a ima i drugih.
#4 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://accessories.us.dell.com/sna/p...9&sku=320-7956 WOW odličan je! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Za filmove? Da, i to je to - samo filmove, ali iskreno - gledanje filmova na 23" monitoru i nije neka sreća. Minusi su daleko brojniji - manja vertikala, lošiji za sve drugo, manje radne površine zbog manje rezolucije (1920x1080 vs 1920x1200)... Razlog zbog kojeg proizvođači proizvode navedene modele je cijena - ti modeli su jeftiniji. Svi bolji, "profi" monitori još uvijek su u 16:10 formatu.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a što ti kažeš na onog DELL-a kojeg je antrax preporučio? meni je za sad onda izbor pao na tog ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
|
#8 |
Premium
|
ok e a još jedno pitanje činjenica je da bi uskoro za par mjeseci kupio novi komp, ali za sada sam mislio samo monitor konačno nešto veće od ovog malog 17'' hehe ali da li će biti dobra za sada staara 7300GT? nisam neki ludi gejmer(a s ovakvom karticom za sada nit mogu bit haha) i zbilja ne igram ništa osim Football Managera haha pa mislim zbilja nije da mi treba za sada, ali da li će bit dovoljna 7300GT za tako veliki monitor i rezolucije? |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
|
Hoće, nećeš moći vrtit novije igre, ali grafička radi bez problema u 2D i neki rudimentarni 3D dok god ne očekuješ performanse ![]()
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |