|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() bez gare tu grafu mores za kojih 300kn prodati jer samim skidanjem s1 ti se gara gubi, a kod bestije imas S1 za 150kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ajoooooj, ja danas odnio svoju grafu na reklamaciju u Hg Spot, 45 dana? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zavisi ako si donjeo direktno u servis utvrdit ce ti kvar za 2 dana...ja odnjeo u mandi kaže ona da nosim u servis iće brze...ja stao gledam,reko da ti ja nosam...dao njoj i reko radite šta znate ja želim ispravnu grafu...fino mi rekla onda ćeš čekat 45dana...ok čekat cu al točno za 45 dana kad dodjem nebudel oću novu...ona kaže ok i papa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
je je, to vam je ljudi moji hgspot... budite sretni ako dobijete uopće popravljenu grafu natrag, moj frend je tako 3 puta nosio grafu, 2 puta mu je vrate neispravnu, treći put otišao tamo, posvađao se sa svima živima i mrtvima i dobio u roku 48h novu grafu... na kraju je dobro ispalo ali mislim ono,3 mjeseca ganjanje oko jedne grafičke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam reklamirao Freezer64 i nisam siguran tocno, ali mislim da je bio isto kod njih oko mjesec i pol. Na kraju su mi pacijenti dali freezer64pro jer su utvrdili da je ventilator neispravan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ebo sam im sve po spisku,doso po grafu s reklamacije oni sve zagubili neznaju ni šta je s grafom ni računa nemaju.Mamicu im šrotovsku!Sreća ja imo svoj račun i reklamacijski.Prvo su rekli da dodjem sutra, al ja sam onda reko dosta je više bilo necete me više zaeb,neam čekanja dajte mi novu grafu!čekam ko budala 50 dana i sad me ebete zovite glavnog!Došo on i reko dajte novu grafu i odma dali...sve upakovano ko bombona.Samo mi još recite koje drivere nabacit na nju??Dali je dobro stavit ove nove ccc 8.8 ili neke starije,jer mislim da su ovi novi više optimizirani za nove hd3800,4800 kartice.Ako da,onda nisu baš za nju Zadnje izmijenjeno od: boris87. 15.09.2008. u 04:10. Razlog: smanjen broj trotočki :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo istalirah ovu grafu u svoj komp... Instalirao onaj catalyst driver sa ati-eve stranice od 75 MB... I ovo mi ostalo u device manageru: ![]() Uz grafu sam u njenom bundleu dobio ovaj kabel: ![]() Nevidi se na slici, al na crnom chinchu i crnom s-video konektoru pise VIDEO IN, a na zutima pise VIDEO OUT... Koliko sam skuzio to znaci da bi mogao nekako sa vanjskog izvora slike mogao vrtiti nest na kompu preko tog kabla ili se varam... Evo nasao sam da je to VIVO kabal, pa sad, da li trebaju neki driveri za to ili? Hvala
![]() |
|
|