|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
MaxADSL - router problem
Koristim MaxADSL 3-4 mjeseca preko etherneta. Kupio sam Wireless-G LAN Linksys (WRT54GS) - Broadband Router + SpeedBooster. Konfiguriram router, spaja se na web, medjutim nakon 1-2 minute brzina pada i vise se na vraca. HTnet site ide nonstop u punoj brzini, ali bilo sto dalje (recimo nesto se download.com i sl.) ne mice. Znam dosta o mrezama, to mi je zanimanje, ali ne mogu ovo rijesiti. Da li je netko imao slicna iskustva? Da li je moguce da je router neispravan? Kupio sam ga u Info.Gami i oni isto nemaju odgovor, osim da mi probaju zamijeniti router. Kako zivim u Splitu to je zadnja opcija (slati u Zagreb, pa nazad...). Zvao sam HT, ali oni elegantno izbjegavaju bilo kakvu podrsku za routere i mreze opcenito, u nihovoj poznatoj maniri. Bio bih zahvalan na bilo kojoj sugestiji. Inace PC je na router spojen kabelom, a ne bezicno (to je za dva laptopa koje imam). S postovanjem, Mario Mendes, www.redicool.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
hm, malo cudno... probaj Satori firmware za GS sa www.sveasoft.com (ja vec dugo koristim njihove firmware-a) i stvarno kikaju arse...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Rijeseno!
Hvala na preporuci za Satori. Taj firmware je rijesio problem. Najljepse zahvaljujem MasterX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
molim, drago mi je da je rjesenje bilo tako jednostavno, a vjerujem da ces se firmware-om oduseviti... :burn:
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
WOW ![]() ja imam istu ideju i isti router sam kupio sad cekam hitler telekom da dofuraju dsl ![]() No alchemy sam palniro skinut iako nisam znao da ce mi srat bez njega... no dobro j ovo je dodatna motivacija ;D
![]() |
#6 |
Registered User
|
ha, ha, ha "hitler telekom", ovo moram zapamtit... da, Satori firmware je rijesio router, a trenutno cekam iz Amerike SONY S170VN pa cemo vidit oce li se volit il' mrzit... inace sam probao uzeti i DSL account kod iskona za ona 3 mjeseca besplatnih 5Gb, ali ne podrzavaju Split?! S postovanjem, Mario Mendes, www.redicool.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|