| 
 | |||||||||||
|  09.10.2009., 15:22 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2008 Lokacija: Rijeka 
				 | 

Plava anomalija na monitoru
			 Pozdrav. Počela mi se pojavljivat plava anomalija pogotovo prilikom gašenja ili resetiranja računala te prilikom ulaska u igru, (kada je crni ekran dogodi se situacija nadrugoj slici - samo je ta palava boja kričava), i nakon početka animacije sve je opet u redu. Prilikom gašenja (windowsi odrade svoje i kada dođe crni ekran) pojavi se krug koji nestane kada se monitor sam isključi, ( prva slika - također kričavi). Ne svaki put ali često. U Windowsima sve radi normalno kao i u igrama - nema nikakvih anomalija (makar za sada).. Pa me zanima dali to odlazi grafička ili možda monitor. Temperature su dobre. Monitor je CRT Hvala    | 
|   |   | 
|  09.10.2009., 23:12 | #2 | 
| Bazinga Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Križevci 
				 | A čemu ove slike? Kolko je taj monitor star? Vjerojatno je pri kraju.  Probaj ga za svaki slučaj demagnetizirat. 
				__________________ The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.10.2009., 23:17 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2008 Lokacija: Rijeka 
				 | Ma na slikama sam samo predočio kako to izgleda. Monitor ima sigurno negdje oko šet, sedam godina. Večeras mi je slika poplavila dok sam bio u windowsima (ko neka prozirna plava zavjesa) i tada sam uzeo screenshot. Naikon šta se je slika vratila u normalu, pogledo am shot i bio je normalan kao da nije bilo te plave "zavjese". | 
|   |   | 
|  10.10.2009., 09:48 | #4 | |
| Bazinga Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Križevci 
				 | Citiraj: 

__________________ The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |