|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Ovo je trenutno na njoj:Intel pentium 4 3,0Ghz Kingston hyperX 2GB 800Mhz Maxtor Diamondmax 80GB sata Fortron Epsilon BlueStorm II 400W Gigabyte 9600GT 512 MB GDDR3 Dakle kada sam složio konfu instaliro windowse itd radila je normalno,i sljedeći dan neće se upalit monitor, sljedeće što sam napravio:resetiro sam bios,izvadio bateriju na 30min,zamjenio rame u drugi utor.I ništa ,neće ajde ljudi pomagajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj uvalit grafu u drugi PCIe utor na ploči ili probaj s drugom grafom ako imaš neku drugu dostupnu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Daje li ploca zvucne signale? Izvadi sve iz kucista i probaj samo ploca+procesor+napajanje. Upali pomocu jumpera, tj. kratko spoji pinove za start ploce. Svaka normalna ploca bi barem trebala javiti zvucni signal da nema memorije. Ako ploca ne daje zvucni signal onda je najvjerojatnije mrtva. Naravno ako nije u pitanju neispravno napajanje ili procesor sto obicno nije u 99% slucajeva. (do sada sam imao prilike vidjeti i "nenormalne" ploce koje ne daju zvucni signal u ovakvoj situaciji ali su potpuno ispravne - A8R32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
da sam na tvom mestu, ja bi sve povadio napolje, ocistio od prasine, vratio natrag.. resetovo bios... i onda probo... jer ja sam imo slican problem sa GF2 davnih dana.. nije htela.. reko sve van, sve reset... i posle radilo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|