|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Komp se resetira nakon uključivanja
ovak imam mali problem, odkad sam namontiro Thermalright Extreme 120 Black komp kad upalim resetrira se 3 puta zaredom ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi spojio neki vent na cpu fan?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A spoji bilokaki ventilator sa 3-pinskim konektorom na konektor pa ces biti pametniji, nije nuzno da to bas bude ventilator na procesoru, nema ploca oko pa da vidi kakav drlog si ti spojio na taj CPU Fan konektor |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
evo sad ce frend dofurati vent pa cu spojiti na plocu, inace imam 4 hladnjaka spojena na potenciometar, prije sam imo Scyth Kama Cross cooler i spojio sam vent na potenciometar pa mi je javljao na pocetku Error Cpu fan nes i prek biosa sam to rijesio i nije bilo problema, a sada nista ne javlja samo se resetira 3 puta i 4 uđe |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
probaj uci u bios i tamo nesto cackat.. nepada mi nist vise napamet... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
odnio sam plocu u servis, tak i tak skurio mi se jedan PCI 16x slot, pa sad cekam sljedeci tjedan da vidim sta su dobiti, povrat novca ili neku Asus plocu u vriednosti 2300kn koliko je placena moja stara ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|