|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
v.92 protokol ??
Nabavio sam si us robotic ext. modem v.92, a za njega kažu da se spaja na net isto ko i isdn, kako to ja nikako ne uspjevam, mora da postoji neka frka s HT-om, ili? To bi od njih trebalo biti podržano? Kako do toga doći, ako uopče postoji takva mogučnost? hvala bokac svima, ma gdje bili |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nitko od naših ISP-a ne podržava V.92 protokol tako da od V.92 capable modema nemaš koristi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala ti, toliko o modernizaciji....ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
A šta ćeš, zato sam i uzeo ISDN (a i zato što me koštalo 49kn). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
sam te i pretplata za isdn kosta prek 100 kn, tak da u jednom mjesecu samo na pretplati si zgubil tih 46kn ![]()
__________________ |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam te skužio... Kojih sam 46 kn izgubio? Čovječe, kad sam se selio u novu kuću i nabavljao telefonski priključak (ljeto 2003.) cijena uvođenja ISDN-a je bila 49 kn dok je za običnu analognu liniju bila oko 700kn. Uzeo sam onaj obični paket koji na NT-u ima samo 2 digitalna izlaza (108 kn pretplata - PDV uključen). Jel previše dati 30 kn više mjesečno za jebački stabilnu vezu uz download od konstantnih 7,6 kB/sek? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Nije ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Naravno da to nije bilo puno, u primjeru da uzimaš sve nanovo. Ali da moraš uz sve ostalo zamjeniti i postojeće uređaje u stanu (telefon, sekretaricu, modem), ili se baciti na "comfort" paket, onda je to malo skuplje. bilo kako bilo, ja se spajam na cca 46666, a download je oko 5, kaj i nije tako loše. bokac |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Stvar je u tome da sam nabavio Siemensovog Gigaseta 4170 (USB ISDN TA, DECT bazna stanica za do 8 bežičnih telefona , emulacija analognog modema-za slanje FAX-a, + 2 analogna izlaza...). Platio sam ga 1600kn,ali ne žalim ni kune što sam dao za njega... To je malo veća investicija na početku,ali se Gigaset isplati nakon 2,5 godine jer ne moram plaćati skuplju ISDN pretplatu (onu di dobiješ analogne izlaze na NT-u, a dobio sam pun k... dodatnih stvari s njim)... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Eeee, to je već nesto drugo. Za to nisam ni znao. O tome već vrijedi razmisliti, kažeš da s time netrebaš uzimati ništa novo (sem naravno isdn karticu za komp), i da sve drugo radi normalno (čak i bolje) a pretplata je ko za normalni paket. Gdje se to najde? hvala ti bokac |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Pa ne treba ti TA kartica za komp jer ti Gigaset služi kao USB TA... rekao sam već. Ja sam ga uzeo u HT centru,ali se da naći u HGspotu, i sličnima... Sve ostalo iz tvog posta stoji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|