|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
laičko pitanje: podržava li Canyon CN-WF514 MaxTV ?
Ne razumijem baš u routere, pa moram pitati vas... Trebam zamijeniti trenutnu Kasdu kojoj svaki čas puca konekcija sa nekim routerom koji: - je ujedno i modem - može raditi u router modu (npr. za Kasdu piše da je ADSL Router, a ne može raditi u router modu) - podržava IPtv (MaxTV konkretno) - nije smeće Za oko mi je zapeo dotični Canyon router, prvenstveno zbog cijene, no ne znam kakav je i može li sve gore navedeno... Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 28.09.2009. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imash li ugovornu obvezu za maxadsl? imash li problema s MaxTV-om? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Buying Bitcoin
|
Produžio sam već ugovor za dsl i uzeo hdd Transcend 250gb za 1kn, a danas sam zvao 08009000 i pitao jel mogu dobiti novi router ako produžim MaxTV i rekli su da ne mogu, nego samo neke šugave nagrade tipa 16 dodatnih programa besplatno prvih mjesec dana i tome slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi polovni Thompson/D-link/Siemens (cca. 150-200kn). Svi u modemi/routeri i podržavaju IPTV.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
najbolje ti je besplatno dobiti novi sx763. imash li UO za maxadsl? zajebaje li te maxtv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Buying Bitcoin
|
Ok... A za ovog Siemensa kažu da ima "Vulnerability allows hackers to access router" Citiraj:
MaxTV ne zajebava, dsl veza zna pucati sama od sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Neznam, meni je ruter otišao i kada je došao ovaj tip iz T-Coma, pitao sam ga kada cu dobiti novi MaxTv reciver. I rekao je odmah sada i ako dobivam novi taj reciver da mogu dobiti i novi besplati ruter. I tako se potrefilo. Inaće da ne, ruter dođe oko 800 kn novi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
nemoj thomson, zna pucat veza s njim, najstabilniji su siemens, i ok su dlink i zyxel... ,mislim sve ovisi o udaljenosti od centale itd.. al po FW najbolje ako mošež sx763 ili 555, ako, onda neki od navedenih... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Buying Bitcoin
|
Problem riješen, dobio sam od T-coma novi Siemens SX763 (nije išlo glatko, pa ne očekujte da će vam odmah pokloniti novi router kada im dođete s problemom)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|