Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 06.10.2009., 15:17   #31
CyCl0p$
Guest

jao vidi ih pa niste se valjda naljutili, ja sam samo spomenuo nesto sto bi svako ko je iole igrao neki "pravi" FPS u kojem svojim skillom mos protivnika ostavit na nuli i bez wpna u ruci rekao.
takav ce isto reci da bezicni mis nije rjesenje za igranje.

ali ej, pa to je druga najigranija igra na netu! wow je prvi, sto dovoljno govori o relevantnosti podatka. isto kao sto je fiat punto bio najprodavaniji auto dugo vremena, sigurno zato jer je najbolji :P

nisam zaista htio flejm jer nemos nekog uvjerit u nesto na silu, pogotovo ako petkom ide u igraonice )))))))))))))))))

Staro 06.10.2009., 17:36   #32
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Kakva razina, quake usporedjujes s ovim. Gluposti.
Ovdje ipak treba malo vise taktike, uigranosti i skilla nego u quakeu.
Taktika nije skill. Uigranost je samo loš izraz kako se postaje bolji, jer se pravi zove repeticija. Jedan masivniji FPS naravno da treba taktike. Zapravo, što više igrača, to više taktike treba koje će se samo čistom repeticijom uigrati. (osim ako su mape katastrofa). To govori o liniji učenja. Da bi TEAM postao dobar, treba mu puno više nego POJEDINCU da postane dobar zato jer treba imati svakog pojedinca koji je već dobar da se još uigra na tom mjestu koje mu je taktika namijenila. (da ne pričam o situacijama kada mora nekog zamijeniti). U Quakeu treba znati apsolutno svaki kutak mape napamet inaće si mrtav. Svakih par cm poda ili nećeš dobiti oružje, svaki u mili sekundu precizan trzaj da skineš negok sa railom ili da uspiješ napraviti rocket jump kak spada.

Kao što sam rekao. Lagano usporediš to sa quake 3 matchom 1vs1 i pogledaj kakav osjećaj za prostor na mapi, kretanje, brzinu istog, preciznost sa railom, dekoncentraciju sa pucnjevima "random" da namamiš lika, time kad će se armour ili health opet respawnat, rocket jumpanje (8:34 u ovom filmu)... i to sve usporedi sa CoD-om.
Jedan prosječni dobar igrač.
http://www.youtube.com/watch?v=NRrC9mW-8r8 1

Staro 06.10.2009., 17:50   #33
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
nisam zaista htio flejm jer nemos nekog uvjerit u nesto na silu, pogotovo ako petkom ide u igraonice )))))))))))))))))
To što si ti klinjo koji može cijele dane igrat "skillerske" igre na netu, tvoja stvar. Mi nemamo vremena za to. Jerbo smo svi zaposleni ljudi, žena, djeca itd. Ekipa koja se petkom okuplja u igraoni, radi to godinama. Svi su 30+ godina i taj petak nam je, ono, ispuhavanje. Tu se i popije i pojede a o zajebanciji da ne pričam. Ne može mi team speak to zamjenit, vrištanje, psovanje, smijeh osobe koja sjedi do tebe. I to okupljanje je postalo tradicija. I nebi to mijenjao nikad i nadam se da ćemo ostat na okupu još dugo vremena.

Pa onda moram priznat da ne razumijem što želiš reć ovim citatom gore pa mi to malo pojasni.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 06.10.2009. u 18:27.
fanATIk je offline  
Staro 06.10.2009., 18:29   #34
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
a jeste se raspisali o glupostima...
pišete o nečemu što se može samo subjektivno opisati

skill se bilda na dm i tdm modovima a ne na onim sranjima s plentanjem i sličnim
skill je jedno, teamplay sasvim druga stvar

ali to trenutno nije povezano s wireless miševima za fps igre

preporuka mišonje: logitech g7
zašto? najviše zbog dvije baterije koje lako mijenjaš u slučaju da ti usred igre ostane prazan
domis je offline  
Staro 06.10.2009., 19:53   #35
Garfield
Dezurno Smetalo
Moj komp

Garfield's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Vec dulje vremena igram sa MX Revolution i Func1030 i nemam nikakvih problema. Kad se naviknes u prvih tjedan-dva nema ti previse razlike izmedu zicanog i bezicnog misa. Osjeti se jedino kod full zooma u nekim FPS-ovima kad mi je malo cudan aim u tim trenucima, no ostalo radi sve bez problema, bez laga, bez ikakvih problema.
Staro 06.10.2009., 19:57   #36
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Autor d'beast Pregled postova
a jeste se raspisali o glupostima...
pišete o nečemu što se može samo subjektivno opisati

skill se bilda na dm i tdm modovima a ne na onim sranjima s plentanjem i sličnim
skill je jedno, teamplay sasvim druga stvar

ali to trenutno nije povezano s wireless miševima za fps igre

preporuka mišonje: logitech g7
zašto? najviše zbog dvije baterije koje lako mijenjaš u slučaju da ti usred igre ostane prazan
A čuj, i u srči di se plenta, lako skužiš kakav je ko. Jel istreso u tebe 60 metaka iz P90 il te roknuo iz daljine jednim metkom iz M14.
Al naravno, to je debeli OT.
Taj link je povoljna kupnja. Al jebga, to je lutrija sad. Nema gare, ko zna kak radi...

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 07.10.2009., 11:34   #37
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
To što si ti klinjo koji može cijele dane igrat "skillerske" igre na netu, tvoja stvar. Mi nemamo vremena za to. Jerbo smo svi zaposleni ljudi, žena, djeca itd. Ekipa koja se petkom okuplja u igraoni, radi to godinama. Svi su 30+ godina i taj petak nam je, ono, ispuhavanje. Tu se i popije i pojede a o zajebanciji da ne pričam. Ne može mi team speak to zamjenit, vrištanje, psovanje, smijeh osobe koja sjedi do tebe. I to okupljanje je postalo tradicija. I nebi to mijenjao nikad i nadam se da ćemo ostat na okupu još dugo vremena.

Pa onda moram priznat da ne razumijem što želiš reć ovim citatom gore pa mi to malo pojasni.

zanimljivo, meni govoris da sam klinjo, iako nemas pojma zapravo tko sam i koliko imam godina, a u isto vrijeme markiras real life petkom navecer da bi se zabavljao s frendovima u igraonici.
cini mi se koliko god imao zenu i djecu si jos klinac u glavi zapravo, sto i potvrdjuje tvoje rezoniranje i klanjanje svetoj kravi cod-u.

dakle mogu se samo nasmijati i sa sigurnoscu reci da ti ne zelim biti u kozi, pogotovo ne za 5 ili 10 godina

Staro 07.10.2009., 13:54   #38
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Bez obzira tko si/sto si/koliko godina imas, ne mozes pobjeci od cinjenice da si mali odvratni provokator.
Vendetta je offline  
Staro 07.10.2009., 19:04   #39
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
zanimljivo, meni govoris da sam klinjo, iako nemas pojma zapravo tko sam i koliko imam godina, a u isto vrijeme markiras real life petkom navecer da bi se zabavljao s frendovima u igraonici.
cini mi se koliko god imao zenu i djecu si jos klinac u glavi zapravo, sto i potvrdjuje tvoje rezoniranje i klanjanje svetoj kravi cod-u.

dakle mogu se samo nasmijati i sa sigurnoscu reci da ti ne zelim biti u kozi, pogotovo ne za 5 ili 10 godina

Ti ono, baš trolaš, a ja se dam navuć.
Rekao sam da si klinjo jer sam dobio takav osjećaj po onom što si dosad nadrobio. Gledam ti u profil, imaš 24. I dalje te mogu po šibice poslat.
Moram priznat da mi baš i nije jasno što si želio reć time da markiram real life petkom. Po tvome postoji neka dobna granica do koje se smije igrat igre u multiplayeru? Kolko, 25, 30, 35 godina?
Ili je stvar u tome da je OK igrat doma prek neta al izać navećer i igrat uživo nije? Dakle prdenje u fotelju i nabijanje kilseva u nekoj od tvojih skillerskih online igara je real life, a moj izlazak s živim ljudima nije?
Ja sam klinac u glavi? Možda, vrlo vjerojatno da. Osjećam se mlad još uvijek. Kaj bi trebao, zbog svojih 37 na grbači nabavit štap i počet igrat šah s penzićima u parku. Koji si ti lik...
I da, CoD 4 mi je izvrsna igra, ne kužim zašto ti to smeta. Mislim ono, o ukusima se ne raspravlja. Meni osobno puca neka stvar ako je tebi igra smeće, i ako ti neki od UT nastavaka uzrokuje mokre snove. Živo mi se jebe, svako igra što mu se sviđa.
I nemaš pojma koliko me dira to što mi ne želiš bit u koži... Evo, toliko ridam da ću potrošnjom papirnatih maramica izvuć palomu iz recesije.
I za 5 - 10 godina ja ću imat prijatelje s kojima ću se družit, i ako bog da, igrat CoD 8 ili bogtepita koji već. A ti ćeš objesit škembu i bit faca u nekom klanu dok budeš ownao klince od 12 godina na netu. Da, baš ću ti zavidit na tome, ziher.

Ovo je end od mene u ovoj temi a ti trolaj dalje ak te volja.

Isprika svima zbog OT-a.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 07.10.2009. u 19:32.
fanATIk je offline  
Staro 07.10.2009., 19:29   #40
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Kaj bi trebao, zbog svojih 37 na grbači nabavit štap i počet igrat šah s penzićima u parku.
OT:
Pusti to Bio jedan lik u školi koji je bio brutalan u šahu iz susjednog razreda. Dobar je to način zarade Satnica je fenomenalna.

Staro 07.10.2009., 19:33   #41
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Jebga, bolji sam u CoD-u nego u šahu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 07.10.2009., 21:12   #42
CyCl0p$
Guest

ma cekaj, ja sam trol jer sam reagirao na netocnu tvrdnju kako su bezicni misevi jednako dobri za pucacine kao i obicni?

to je bit, a ti si na primjedbu kako call of duty nije brza i zahtjevna igra na kojoj bi se nedostatak zice osjetio poceo meni kenjkat jer sam ti dirnuo u svetinju i iskonstruirao si sam sebi neku pricu u glavi.

zatim sam ti ja objasnio, ti naravno nisi shvatio nego si opet iskrivio moje rijeci u svojoj glavi i napisao totalno bedast, besmislen post.

nisi jedini koji ne shvaca sto mu se kaze, ali bi ocekivao od nekoga tko se busa godinama u prsa da ipak kuzi nekog boga.
ocito mudrost ne ide nuzno s godinama, probaj jos jednom procitati sve pa ako ide, ide.
ako ne, onda ne znam, zao mi je sto sam uopce spomenuo, mozda previse ocekujem.

sry za OT bas bezveze je ispalo, ja i dalje tvrdim, i nisam nikako jedini, da wireless misevi koliko god bili dobri, nisu DOVOLJNO dobri za "ozbiljnije" igranje FPS-a

Staro 07.10.2009., 22:02   #43
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Gle, moje mišljenje je da su bežični miševi jednako dobri za FPS tako da je tvoja tvrdnja po meni netočna.
Ništa ti ja nisam kenjko jerbo mi CoD nije svetinja nego izvor dobre zabave. I lijepo sam ti odgovorio na sve tvoje primjedbe u vezi igre. Na način kako ju ja vidim. Meni je igra dobra. Ti si se našao tu mene uvjeravat da igra ne valja. Zbog čega? Boli te neka stvar za to što je to meni dobra igra.
Po mome, tvoji postovi su bedasti i besmisleni pošto na ništa ne odgovaraš, samo trolaš i provociraš.
I busanje godinama.... Baš si papak. Ti si te moje godine izvuko iz mene pošto si me želio prikazati infantilnim pošto posjećujem igraonu. To nije bila provokacija? Ne... Odgovorio si na moju molbu da pojasniš to malo? Aha...
Nemam želudac za tvoje proljeve tako da ništa od ponovnog čitanja.
Vidim da si zadrt što se nekih stvari tiče pa ti lijepo preporučam forum.hr pa tamo provociraj i trolaj na raznoraznim temama stila "ati je za kurac/ nvidia je zakon" ili u nekoj intel/AMD prepucavačini, ili čak ti otvori temu "Pokrećem peticiju za gašenje proizvodnje bežičnih miševa". Tamo ima plodnog tla za takve poput tebe.

Eto, jebga, rekao end pa me opet navuko. Neću više. Najbolje da mod obriše sav OT.
Ak imaš još šta za reć, koristi PM, nema smisla više ovdje.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 08.10.2009., 00:04   #44
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
@CyCl0p$ i fanATIk Prepucavajte se na PM. Dok citam Vase postove, ko da gledam dvoje male djece kako se svađaju.

@kekec Dobro ti je kolega gore napisao, po meni najbolji bezicni mis je G7. Kupis ga i miran si.

Staro 08.10.2009., 02:02   #45
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Uj!

Ako se želite raspravljati koja igra treba više skilla, ovo nije tema za to.
Uostalom, IMO "kašnjenje" bežićnog miša je vrlo smješna tvorevina jer kad se dodaju razni imput lagovi i ping, to kašnjenje ako ga i ima (kod modernih miševa) je totalno beznačajno - više je važno da je miš dobar/ispravan neg da li je žičan ili bežičan.
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na