|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Razer Mamba problem
Ko i puno ljudi (tj. svi koji su ikad probali mambu) imo sam probleme sa instalacijom... al ih nisam shvaćo ozbiljno... dok mi nije nasnimio 18 HID Compliant uređaja... i sad ću popizdit U biti Mamba ima problema sa firmware-om, mora se nasnimit novi 1.08 da nema problema sa trackingom... A ja sa, bio tjedan dana nasnimavo Windowse 7-cu, XP, sve poslagivo.... i sad mi na Windows 7-ci radi perfektno (predobar maus btw), a na XP-u... priča za sebe Otprilike ovako... nasnimio, zašteko, na bootloaderu (firmware updater) na 0% prvi put... sve izbriso, probo ponovo... E sad sve izbriso je glavni problem... jer sad prođem instalaciju firmware-a, i drivera naravno... i sve 5... ALI MI GA NE PREPOZNAJE... već par dana mamba nije ni zasvijetlila u XP-u... jučer prvi put, kad sam jednog od onih 18 HID-a updato... El mogu dobit savjet da ne moram ponovo XP nasnimavat... U biti... 18 HID Compliant mouse-a moraju otić, znam, izbrisat sve što ima veze sa mišem... Kak bi bilo najbolje to maknut... probo sam uninstall driver par komada... onda još samo komplicira više... Safe mode/program neki... najbolji način da maknem sve viška XP instaliro ponovo, izbriši thread
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 02.10.2009. u 15:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|