Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.10.2009., 20:23   #1
domich
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Pucanje wirelessa na laptopu!!

Nisam uspio naći rješenje na forumu pa da ostavim pitanje!

Dakle, koristim Iskon Duo Carnet, modem je Thomson, i u zadnje vrijeme mi puca wireless 5-6 puta dnevno bez ikakve pravilnosti. Cimer također ima na svojem laptopu wireless i nema nikakvih problema. Postavke na mreži (lozinke, zaštite i te stvari) nismo mjenjali dugo i problemi su se tek nedavno pojavili tak da ne vjerujem da je to problem, zaštita je WPA-PSK! I cimeru i meni su laptopi u istoj sobi i između rutera i laptopa nema nikakvih prepreka. ?!?
domich je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 20:59   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Onda je problem do tvog laptopa, probaj preskenirat da vidiš dali imaš kakve uljeze

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.10.2009., 21:08   #3
domich
Registered User

Skeniral sam već par puta, nikad ništa ne nađe...i nikad nisam imal problema sa virusima i trojanima. I prije sam znal imati problema tj. veza mi je znala biti usporena a cimeru istovremeno normalno radi, da nije neka stvar sa mrežnom karticom, driverima ili nekim postavkama ?! (ne kužim se baš previše u sve to pa pitam)
Staro 01.10.2009., 21:23   #4
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Da si napisao punu oznaku laptopa i kako se "zove" bežična kartica u njemu da bi bi mogli nešto i preporučit. Također nisi naveo ni koji OS vrtiš.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 21:34   #5
domich
Registered User

Mrežna kartica je Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Netw (ako je to to :-)), OS je XP professional a laptop je HP nx6110.
Staro 01.10.2009., 22:03   #6
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Možda može pomoći ako napraviš update drajvera wireless kartice. Ovo je support stranica HP - a za tvoj laptop, tu imaš njihovu zadnju verziju drajvera za tu wireless karticu Version:7.00 A (24 Apr 2007) sp35426.exe (6.7 MB). Pogledaj na laptopu možda već imaš instalirano tu verziju.
Alternativa ti je origigi Intel drajver za tu wireless karticu. Dl file ICS_Dx32.exe Version:Ver:12.4.3.9 32-Bit Date:6/25/2009 Size:4560 (KB) je nažalost malo veći jer pokriva više njihovih wireless kartica i OS - ova.
Ovaj file raspakiraj negdi i napravi manual driver update kroz Device Manager.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 22:05   #7
domich
Registered User

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Možda može pomoći ako napraviš update drajvera wireless kartice. Ovo je support stranica HP - a za tvoj laptop, tu imaš njihovu zadnju verziju drajvera za tu wireless karticu Version:7.00 A (24 Apr 2007) sp35426.exe (6.7 MB). Pogledaj na laptopu možda već imaš instalirano tu verziju.
Alternativa ti je origigi Intel drajver za tu wireless karticu. Dl file ICS_Dx32.exe Version:Ver:12.4.3.9 32-Bit Date:6/25/2009 Size:4560 (KB) je nažalost malo veći jer pokriva više njihovih wireless kartica i OS - ova.
Ovaj file raspakiraj negdi i napravi manual driver update kroz Device Manager.
ok, hvala...budem probal sutra s tim dok nadem vremena!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno