|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Pucanje wirelessa na laptopu!!
Nisam uspio naći rješenje na forumu pa da ostavim pitanje! Dakle, koristim Iskon Duo Carnet, modem je Thomson, i u zadnje vrijeme mi puca wireless 5-6 puta dnevno bez ikakve pravilnosti. Cimer također ima na svojem laptopu wireless i nema nikakvih problema. Postavke na mreži (lozinke, zaštite i te stvari) nismo mjenjali dugo i problemi su se tek nedavno pojavili tak da ne vjerujem da je to problem, zaštita je WPA-PSK! I cimeru i meni su laptopi u istoj sobi i između rutera i laptopa nema nikakvih prepreka. ?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Onda je problem do tvog laptopa, probaj preskenirat da vidiš dali imaš kakve uljeze
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Skeniral sam već par puta, nikad ništa ne nađe...i nikad nisam imal problema sa virusima i trojanima. I prije sam znal imati problema tj. veza mi je znala biti usporena a cimeru istovremeno normalno radi, da nije neka stvar sa mrežnom karticom, driverima ili nekim postavkama ?! (ne kužim se baš previše u sve to pa pitam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Da si napisao punu oznaku laptopa i kako se "zove" bežična kartica u njemu da bi bi mogli nešto i preporučit. Također nisi naveo ni koji OS vrtiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Mrežna kartica je Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Netw (ako je to to :-)), OS je XP professional a laptop je HP nx6110. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Možda može pomoći ako napraviš update drajvera wireless kartice. Ovo je support stranica HP - a za tvoj laptop, tu imaš njihovu zadnju verziju drajvera za tu wireless karticu Version:7.00 A (24 Apr 2007) sp35426.exe (6.7 MB). Pogledaj na laptopu možda već imaš instalirano tu verziju. Alternativa ti je origigi Intel drajver za tu wireless karticu. Dl file ICS_Dx32.exe Version:Ver:12.4.3.9 32-Bit Date:6/25/2009 Size:4560 (KB) je nažalost malo veći jer pokriva više njihovih wireless kartica i OS - ova. Ovaj file raspakiraj negdi i napravi manual driver update kroz Device Manager. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |