|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
100 % CPU usage
Pozdrav, Jucer se odjedanput komp shebo, pocelo je sve trzat,stekat,dugo izlazi iz win, a 5min ulazi.....ma uzas! Evo dok pisem ovo sada, micem misa ljevo desno, a CPU skoci na 100%, pa malo padne, pa opet na 100 i tako...a da ne pricam kada pocnem radit neke zahtjevnije operacije, recimo otvori prozor ili surfaj po netu ![]() Skeniro sa antimalware, pa sa avirom i nis nije nadeno (osim nekih sitnica za koje znam)... Win XP je gore, proc je 3800+ AM2, MB: Gigabyte 790X, 2GB rama Kingmax, WD 250Gb IDE.. Nisam probao system restore kasnije,ali ja mislim da je to neki hardverski problem!! ?Sta mislite? EDIT: Ipak sam stigao napraviti system restore,ista stvar...Primjetio sam da kod procesa (ctrl-alt-del) se non stop gasi i pali proces mom.exe i to na razlicitim mjestima! To je vjerojatno to. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.09.2009. u 16:02. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Deinstaliraj sve AMD/ATI drajvere -> restart i onda stavi najnovije drajvere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Imas kakvih gresaka u Event viewer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Drivere sam izbrisao,ali kad pokusam ccc izbrisat javlja mi CCC: comand line interface has encountered a problem....u safe sam sve ocistio sam spybotom, smitfraudom, hijack this ne javlja nis sumnjivo! Ali otiso sam na searc mom.exe i izbrisao sve sto se njega tice i sada je OK, no instalirao catalyste koje sam prije imao (8.12) i opet javlja gresku sa CCC, i ne mogu ga otvorit (could not load file assembly mom. implementation i nekad javlja i cli.implementation) Sa driver cleanerom sam izbrisao isto, i opet ista stvar...instaliram drivere, javi gresku, cccinstall has encountered...... pa onda mom i cli.implementation...i ccc ne sljaka ![]() sta sada? kak to izbrisati kak spada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=152894 |
|
![]() |
![]() |