|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Switch, Win7 i XP problem
Evo, ovako, imamo problem s umrežavanjem, Dva računala su spojena na switch koji je spojen s routerom, tu nastaje problem. Internet veza radi na obadva računala, no međutim ne mogu ih shareati. Na jednom su Windowsi 7 a na drugom XP. Stavio sam iste Workgrupe, isključio Firewall na obadvan no nemogu ih nikako vidjeti. Isto tako na ovaj komp gdje je XP je instaliran i sharean printer ali ni njega ne mogu vidjeti s ovog gdje je sedmica. Molim pomoć! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima slična tema (tu ili na BUG-u). Neznam šta bih ti savjetovao, ali samo ću reći da je (kao što sigurno znaš) Win 7 i dalje u razvoju pa bi to mogao biti problem. Eto neki tut, pa vidi dali će ti pomoći - http://www.howtogeek.com/howto/windo...dows-7-and-xp/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Izgleda da nema kruha od ovog spajanja, ti win7 imaju potpuno drugačiji sistem umrežavanja koji očito nije kompatibilan s xp. Hvala na linku, olaksao mi je dilemu dali vratiti na XP. +sto ni HP ne radi podrsku s driverima za win7 za moj printer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo da vas ispravim obadvojicu, radio sa računalima na xp,vista,7 i svi se vide međusobno nije "sistem umrežavanja" potpuno drugačiji samo sučelje @arendyl win 7 ima rtd tj. released to be distributed, što znači spreman za trižište a ne neke bete ili alfe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Meni je Win7 odmah poceo nalaziti i racunala po domeni u firmi, u workgroupi u stanu, u drugim firmama gdje se sve spajam... Nisam radio jednu jedinu preinaku.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|