|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
PROBLEM SA ADSL-om
Ovako... imam vec neko vrijeme problema sa adsl-om... Svaku vecer od 23-01h mi puca veza neta po 4-5 puta i moram restarovati komp da bude sve uredu i onda opet radi pola sata i opet pukne veza... skontao sam sta je problem, naime, ona ikonica u donjem desnom kutu kad ju kliknem imam ono PACKETS:sent-recived...Skontao sam kad tek upalim komp da su mi otprilike izjednacene sent i recived oko 4000 i jedno i drugo i tada net radi okej... Problem nastane uvecer oko ponoci na nacin da mi sent poveca na milijun, a recive bude 10000 i onda puca veza, a nista ne skidam s neta... Zvao sam one za kvar i dosli su mi i rekli da je to neki virus, da skinem spyboot search and destroy. ja ga skinuio i on pretrazio komp i nista nije nasao... Jel netko zna u cemu je problem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
aj probaj s Malwarebytes' Anti-Malware, da vidis oce ti on nest pronac
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma nije ti zbog toga sigurno. "Zvao sam one za kvar i dosli su mi i rekli da je to neki virus" Na osnovu čega su to rekli,skenirali su ili bubaju bez veze? Vjerujem da je do njih jer meni je ista situacija bila,otprilike u isto vrijeme je pucala veza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
druze ja sam u bosni, nisam u osijeku, tamo studiram, tak da nam nije isti net... u mene je HTMOSTAR ADSL... a logicno mi je da je neki virus... vidjet cemo sad kako ce se ponasati net, izbrisao sam 4 malwarea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|