|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
INSTALACIJA WINDOWSA-PROBLEM
prijatelj mi je kupto laptop i donio mi je da mu instaliram windows.nakon što cd očita umjesto daljnih postavki meni se upai plavi ekran sa podužim tekstom:A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer...run CHKDSK/F to check for hard drive corruption andrestart comp.TECHNICAL INFORMATION:***stop:0x0000007b(0xf7c64524,0xc0000034,0x00000000, 0x00000000)u čemu je problem? =btw.laptop je FUJITSU SIEMENS AMILO Li3710= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
2. Ukoliko ideš sa Win Xp, vjerojatno nemaju sata podršku 3. Ukoliko je slučaj pod 2) odi u bios i isključi sata, ili nadogradi instalaciju windowsa tako da podržavaju sata drivere (na ovom forumu imaš detaljan tutorijal kako se to radi). LP |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
xp windows.nikad nisam imo takvih problema,sve je normalno išlo i sad mi se pojavi ta pizdarija!probat ću po tvom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|