|
![]() |
#1 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
BF2 patch is OUT!!!
Eto, igra koja je izasla 2005 je dobila svoju finalnu zakrpu. Download ovdje Nakon vise od godinu dana razvoja Battlefield 2 patch 1.5 je vani, patch toliko dugo ocekivan od zajednice, ovaj put su decki iz DICEa poslusali zahtjeve zajednice, i popravili neke od kriticnih nedostataka verzije 1.41, i pokusali da igru naprave malo vise hacker-proof, posto je u zadnje vrijeme bilo nemoguce igrati koliko je ljudi varalo na ranked serverima... Changelog: - Additional support for Windows Vista. - Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced. - Fixed the issue where picking up a players kit would cause CTD - Added Highway Tampa as a required map. - AA targeting tweaked to make it more effective. - Updated BF2OpenAL.dll from version 1.1.1.0 to version 2.1.8.1 - Added a new map called Operation Blue Pearl. - Added checks to prevent "runway grieving". - Updated ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley to be consistent with other gas station buildings - Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players. - Various changes made to prevent cheating. - Fixed the issue where MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag - Added Widescreen support - Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model. - Updated the Challenger2 HUD to show the correct icon instead of the M1A2 HUD icon - Allowed BF2.exe to use more than 2Gb RAM Takodjer je vazno napomenuti (pise u changelogu) da sada booster packovi dolaze BESPLATNO, no nazalost ne i special forces, i da vise dvd NIJE potreban za igru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
aleluja fakat,hvala duhu svetom napokon,sad napokon nemoram non stop čupat igru van i dosta zakrpa ima patch ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Expert from the shadow
|
Procitaj pazljivije. I nema ni smisla igrati bez originala, botovi su previse glupi da bi pruzili ikakav izazov. Verzija 1.0 nema: -co op mode -8 novih mapa -balansiraniju igru -podrsku za widescreen -razna poboljsanja protiv varanja na ranked serverima -poboljsan hit detection |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel ima netko slicnih problema sa BF2 v1.5...naime igrao sam ga jucer i kada sam kasnije opet htjeo zaigrat svi serveri mi crveni...oznaceno je same version i izbacuje samo 10ak servera EAUK di nitko ne igra...ovi sa favoritesa su isto svi crveni a isto su v1.5 koje sam igrao juce bez problema...pokusao sam sve reinstalirat stavio sam patcheve ponovo i PB sam reinstalirao ručno updejtovo i opet sve isto...kak rjesit problem? Čitajući strane forume vidim da dosta ljudi ima tih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Expert from the shadow
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo rjesio sam problem reinstalacijom igre, napominjem samo da se obavezno mora obrisati folder u My Document's-u, jer je vjerojatno u tome problem posto sam probao sve osim toga, pa ako netko bude imao slican problem (a vidim da je dosta ljudi) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|