|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Wireless- Connection point
Pozdrav! Ovako, nalazim se u Osijeku i spajam se na wireless mrezu naziva Connection point. Mislim da je to besplatni conn point koji se nalazi tu u blizini, u centru ili na ZOO hotelu. Madjutim, signal je slab ali kada sam spojen internet radi odlicno, no nakon nekog vremena (nekada manje nekada vise ali nikada manje od sat vremena) prekine se veza i vise se ne mogu spojiti, tj. imam jednak signal, ista je mreza no kada odem da se poveze dobijem poruku da se windowsi ne mogu povezati. Da li mozda ti pointi imaju nekakvo ogranicenje koliko se moze biti spojen i koliko se treba cekati da se opet spojis. Ako netko ima informacije bio bih zahvalan. LP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo još jedan. Connection Point???? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Bazinga
|
Citiraj:
evo ti clanak pa pogledaj. Takodjer i u Rijeci ima HOTSPOT na korzu tako da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
da, ima i Rijeka, Opatija i vjerojatno još neki gradovi... ali se ne zovu connection point, već npr '' Rijeka/Opatija - FREE ACCESS'' i imaš jako mali limit po danu za svaku MAC adresu.... jer ne služi to za skidanje par GB/dnevno, već za provjeru maila u hodu, kratko surfanje itd... http://www.rijeka.hr/Default.aspx?art=8171 Citiraj:
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 26.08.2009. u 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji IP dobijes? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bazinga
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
|
Connection-specific DNS Suffix: Description: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter Physical Address: 00-1E-4C-1E-74-0F DHCP Enabled: Yes IPv4 IP Address: 192.168.2.102 IPv4 Subnet Mask: 255.255.255.0 Lease Obtained: 26. kolovoza 2009 17:26:36 Lease Expires: 28. kolovoza 2009 17:26:36 IPv4 Default Gateway: 192.168.2.1 IPv4 DHCP Server: 192.168.2.1 IPv4 DNS Server: 192.168.2.1 IPv4 WINS Server: NetBIOS over Tcpip Enabled: Yes Link-local IPv6 Address: fe80::b937:5b77:63ce:3d78%11 IPv6 Default Gateway: IPv6 DNS Server: Evo to su detalji |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
I kad se pristupi 192.168.2.1 dobije se što? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Nismo ni sumnjali. ![]() Sad mu se još može fino i pristupit… |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bazinga
|
Hm... vidis stvarno, a ja sam zaista mislio da je to ovaj free sto je na ZOO hotelu ili centru jer sam blizu toga... Samo sto ne razumijem zasto onda puca veza i ne mogu se neko vrijeme spojiti ako je to obican net koji netko ima doma i koji ne bi trebao imati nikakva ogranicenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa koliko je jak signal? Ako je slab (tj 1 crtica) onda nemoze odrzat stalnu vezu pa ti se dogodi prekid, probaj promjenit lokaciju s koje se spajas...."priblizit" se malo.
![]() |
![]() |
#13 |
Bazinga
|
Mislim da si u pravu jer sam nedavno uzeo edimax-ovu usb wireless karticu i sada se spajam bez problema. Mora da je bio slab signal kada sam isao sa standardnom karticom koja je u laptopu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|