|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne radi USB
Sinoć sam isključio komp i danas ga uključi i sve radi normalno osim uređaja koji su priključeni na USB (i front i rear). Za sve piše da ih ne prepoznaje. Jel zna netko u čemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da napišeš o kojoj ploči / lapu se radi? Probao prvo sve povadit iz USB - ova pa upalit i kad se izboota tek onda priključit neki USB uređaj? Jesi prčkao po BIOS - u, USB uključen? Jesi prčkao po prozorima (win), vrati sa restore pointom x dana ranije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ploča je Abit IL8 a sve navedeno sam probao, i ništa. USB ima napon, jer kad uključim npr. miša, ledica svijetli ali ne prepoznaje uređaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
U Device Manageru napravi uninstall svih USB portova, restartaj računalo, pa probaj ponovno spojit uređaje...
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
da ne radim novu temu, vratil sam se sad s mora i stavil sam usb u usb port, i ne radi, a prije je radil, imam ga godinu dana, SanDisk je, ne kuzi ga na kompu, nis mi ne pise ono found new hardware il kaj vec, imam UŽASNO vazne stvari na njemu, jel ikak moguce to popravit, sve bum napravil, a ak ne onda jebiga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
burazov USB radi, moj ne, na frendovom komp isto ne radi , ode... jel se moze kak svi ti fileovi stavit negde drugde il nekaj... mozda mi je bil u kontaktu s vodom.... ipak sam ga na moru našo u torbi pored mokrog ručnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
moj je, al nisam ni znal da je u torbi osto još dan prije.... ![]() EDIT: Upravo sam prikljucil MP4 na USB port, i pise mi nesto MAlfunctioned, I onda Unknown device, a vec sam MP4 stavljo barem 100 puta u njega, sad ga ne kuži, jel to kaj znači? Zadnje izmijenjeno od: UltimatGamerXFX. 02.09.2009. u 07:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nanovo ga formatiraj na drugom kompu pa onda pokušaj ![]() EDIT: Ako je stick mrtav i na drugom kompu nema mu spasa onda, pravac kontejner...
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 02.09.2009. u 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
USB il HDD? Kak cu ga formatirat ak ga ni ne kuži??? a još uvjek je tu pitanje dal se ti fileovi mogu nekak premjestit, il da se nekaj prespoji sa žicama na drugi konektor??! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|