|
![]() |
#2 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja bum ti rekel kak se za neki uređaj,u mom slučaju resiver satelitski. Prvo ti ide njegova IP adresa. Potom,otvaraš broj porta,u mome slučaju 12000 i 16001(i u start i u end port ista vrijednost porta) za sat resiver pod IP adresom recimo 192.168.1.101. Na kraju odabireš tip porta,TCP,UDP ili oba.... nadam se da sam bar malo pomogao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajd ti prvo reci za sto trebas forwardati port i na koliko racunala...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ovako: podesi fixnu IP adresu svom kompu. (control panel, network and internet..., network connections, local area, properties, internet protocol tcp/ip, upiši adresu) ![]() i onda u ruter upiši ovo sa slike (ako si stavio 192.168.1.2 za svoj pc) ili 192.168.0.2 pošto vidim dati je ruter 0.1 pa da ne radiš nered ![]() ![]() u torrent programu isti broj porta moraš staviti (4672 u ovom slučaju) ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
tvoj IP 0.2 i za gateway dva reda niže 0.1 (to ti je ruter, zato ti nije radio net ako to dobro ne upišeš) Citiraj:
odavde ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91801
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
TomRi hvala legendo,riješeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|