|
![]() |
#1 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Vodenblok iz USA
Imam mogucnost naruciti CPU vodeni blok iz USA preko jednog poznanika koji se uskoro vraca u Lijepu Njihovu, pa bi me zanimalo koji bi bio najbolji izbor do negdje 60ak baksa. Trebao bi hladiti clockanog A64, da nije previse restriktivan (pumpa je Hydor L20, crijeva 10mm unutarnjeg promjera). Citao sam uglavnom hvalospjeve o DangerDen TDX i RBX blokovima, ali uz redovite opaske kako je potreban jaci protok vode da sapnice prorade kako spadaju, pa me to lagano zabrinjava. Ili da se radije okrenem "lokalnima" - Asetek Antarctici, Nexxosu, Dr.Iceu ili sl.? :confused:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Što je sigurno, je sigurno... uzmi ti "lokalca". P.S. Aleluja da se prešo s onog lamerskog links foruma na PCE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Jedino sto mi se cini bolje kod evropskih setova je da se puno bolje snalaze u low-flow sistemima, a ne smeta ni jaca pumpa ako se slucajno nadje. Dok Ameri uglavnom ciljaju na 1/2" ID crijeva i jake pumpe, sto je meni za sada nedokucivo. Citiraj:
![]() A i pase mi sto ima manje prometa, pa uspijem sve pohvatati u ovo malo slobodnog vremena.
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Od vodenih blokova postoje normalni i Dr.Ice KING 64.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|