|
![]() |
#752 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Osobno bi, ako već ideš na ploču za takve pare, uzeo P6T dlx Ploča je odlična i user friendly kad je OC u pitanju. P6T WS Pro je praktički ista stvar no ako ti ne trebaju PCI-X utori onda nema nekog razloga za kupovinom te ploče. Od Gigabytea mi se najviše sviđa UD4P ili skuplji UD5 model jer je jeftiniji od extreme a radi isto a i nema onaj nakaradni cooler No kod Gigabytea mi na živce ide kaj za svaki kanal moraš posebno upisivat postavke radne memorije.
![]() |
#754 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mali OT ali mozes pojasnit ovo , ne kuzim. BTW Ezekiel ak vec mos uzet izvana (ili od razera znam da je on prodavao) ili uzni DFi X58 ili uzmi Evga X58 classified pa kad je bal nek je.. ![]()
![]() |
#757 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#758 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne kuzis, i7 platforma je samo za prave guruje i shamane ![]() Svaka nova platforma sve vise sranja i poluproizvoda, kad se samo sjetim da je PIII trebalo samo ubost i vozi, nikakvih brisanja i flesanja BIOS-a, namjestanja latencija, mnozitelja itd. |
![]() |
![]() |
#759 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
kod ostalih je tako ali kod điđabajta nije ![]() fakat ne kužim zašto moram tri puta upisivat jednu te istu stvar
#760 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#761 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
U vezi ovog zasebnog podešavanja latencija po kanalima, mišljenja sam da to i nije tako loša stvar. Jest da zna biti pomalo iritantna ako se češće prčka po memoriji, no kad jednom nađeš odgovarajuće postavke, nema brige po tom pitanju. A isti se fičur nalazi i kod Gigabytea, Biostara, a i kod Bloodragea ako se dobro sjećam. Ako si u mogućnosti nabaviti ploče izvana, razmisli o DFI LP UT X58 T3eH8. |
|
![]() |
![]() |
#762 |
4 rijeke
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok, Evo nakon dugo godina korištenja AMD konfiguracija, došlo je vrijeme da se prijeđe na Intel. Svaka čast Phenomima II , ali mislim da nemogu držati korak sa i7 procesorima. Izbor je pao na i7 920 , problem je u ploči i memoriji.- neznam kaj kupiti. Za ploču možda Gigabyte X58 UD5 ???. Koju memoriju ???. Jel može kakva preporuka.
#763 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja preporucujem uzeti 775 ili cekati i5. i7 je od starta preskupa platforma. Ali to je moje misljenje, iako znam da me neces poslusati, jer si vjerovatno nabrdio pod svaku cijenu kupiti i7, kao i one Fatalne Zalmane, right? ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I opet... za memoriju bi dao 1000 kn ( ![]() ![]() Za ploču ti preporučam Rampage II Gene Da sad kupujem ploču sigurno bi nju uzeo, fantastična ploča.
#772 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ajoj dizel, pa kako ne kuzis, s1156 platforma nema triplčenl, to ti je znas kriticno za performance kompjutora ![]() @ku_hi.. a sad ozbiljno, definitivno pricekaj novu platformu, trebala bi ugodno iznenadit, sto cijenama, sto mogucnostima, pogotovo OC zbog malo drugacijeg nacina rada!
#774 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
alo ljudovi... ovako ja bih trebao neku preporuku pa da pitam gurue.. frendu slazem neki komp pa me zanima neka maticna sa kolko tolko u redu on board grafikom. komp ce sluzit za multimediju, net, oficce i sl.. studentska radna masina ![]() fala |
![]() |
![]() |
#775 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost nema kolko tolko vredu integrirane grafičke, ako je Intel u pitanju - sve su sranje na ovaj ili onaj način i vrhunac im je da daju sliku na monitoru. ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
nesto slabo vidim intelove ploce u cijenicima... dje su nestale... a geforce, istina, skupa. za te pare moglo bi se nac neku low end plocu i mozda neku polovnu grafu.. al khm... mozda sam se ja krivo izrazio.. netreba mi naj naj onboard, nego dovoljna za ono sto sam naveo.. znaci vrhunac je manager kojem je recomended system requirements 64mb video card, zato sam i mislio onboard, jer komp nece bit igraonica... bum jos malo potrazio.. nabava mi nece uopce izlistat intelove ploce (zasto?) pa moram umirat u beskraju frizidera po raznoraznim "informatickim" ducanima... |
![]() |
![]() |
#780 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
razlika izmedju maticnih ploca
Pozdrav svima. Novi sam na forumu i vec imam jedno pitanje. Uzimam novi kompjuter ono za igranje, ubacicu e6300 i hd4850 itd da sad ne brbljam tu. Ugl uzeo bi neku od ovih ploca (cijene su ugl od 540 do 740 znaci razlika nekih 200kn) pa me cisto zanima koja je razlika (ako ima neka velika razlika ili je neka posebno bolja itd) Hvala vam unaprijed!!!!! -ASRock P45DE -532kn -ASRock P45X3 DELUXE -745kn -ASRock P45XE-WiFiN -699kn |
![]() |
![]() |
|
|