|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kako ponovo postati admin na routeru?
isp je Amis router Tmphson speed touch 780 wl. Do sad sam bio admin.(na svakom kompu koji sam priključio koliko se sjećam) i nisam stavljao password,niti po tom prčkao. Sada vidim da sam user,ne znam zašto. Kako ponovo postati admin? Usput zna li netko neki tutorial kako se spaja wireles pocket pc ipaq 4150 na ovaj router ako je uključena WEP Encryption. Naime spajam se ako je wep isključen. hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa korisnik ima ograničena prava na uređaju? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako nisi imao zaključan router a sada je iznenada zaključan i promijenjene su neke postavke, skoro pa sigurno ti se neki susjed kači na tvoj kućni WLAN. Ako imaš flat-rate ADSL ti ne može nabiti visoki račun, jedino u slučaju da plaćaš promet po paketima. Moraš razmotriti i pitanje sigurnosti, netko se spoji preko tvojega WLAN-a na internet i napravi neko sranj*, onaj koji će nagrabisiti si ti. Tako da čim prije si zaključaj mrežu da si od brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Hvala lijepo naVašem trudu.. Isključio sam wlan.nadam se da je bilo samo to. Usput nekako sumljam da je to ipak napravio Amis telekom. Zanimljivo je bilo kada sam ovu temu postao na ovaj forum oba puta mi je komp počeo nešto šiziti inače nikad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|