| 
 | |||||||||||
|  13.09.2004., 23:35 | #1802 | 
| Prigorec po defaultu Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Pušća Gornja 
				 |  heeheee Kaj sam ono rekel: ak stvar bude držala vodu, morti do Martinja.... već klizi uzlazno........                                                         na slijedeći skup Žderonja Jeltz Vogon JR i moja malenkost dolaze tahijem, pa da vidim ko se bu nudil da plati rundu..... @ bakina majica... i to je rješeno..... @Skup Žderonja prdon Slet .....USKORO novosti ...pratite i postajte želje za jelovnikom..........inače nema niš od njupe....     @ Paske.........ah stara priča, jopet je vu kazni..(a kad nije..)  | 
|   |   | 
|  14.09.2004., 01:11 | #1803 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Prijedlog za jelofnik: Aperitif: po želji, martini, vermut, i sl. otvarači apetita predjelo: Zapečeni štrukli, 'ladno pivce glafno jelo: vratina na roštilju, čevapi, kobase, ktleti, gljvie, krumpir i paradajz isto s roštilja, prilog: pommes frittes ili krumpir police. Salata, zelena, mješana i zelje. Pivce uz sve to. Desert: palačinke s orasima ili čokoladom ili marmeladom ili sladoledom. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  14.09.2004., 01:59 | #1804 | |
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Ispred kompa 
				 | Citiraj: 

__________________ | |
|   |   | 
|  14.09.2004., 09:38 | #1805 | |
				 |  O  ISUSEEEEE..... Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  14.09.2004., 13:08 | #1806 | |
| Premium Datum registracije: Mar 2004 Lokacija: Ireland 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  14.09.2004., 13:24 | #1807 | |
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | Citiraj: 
   Mnego kad je meeting :confused: | |
|   |   | 
|  14.09.2004., 15:13 | #1808 | |
				 | 

Re:  O  ISUSEEEEE.....
			 Citiraj: 
 To je bilo prvo kaj mi je palo na pamet.  
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  14.09.2004., 22:33 | #1809 | 
| Moderator Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Kuća 
				 | Moj prijedlog za jelovnik:  Aperitiv: Viljamovka (volim vidjet kruškicu vu flaši) Predjelo: Šunkica, špek i sir z vrhnjem Glavno jelo: Mješano meso, šampinjoni i paprika s roštilja i za potrdit jen Zagrebački ili Samoborski. Prilog: Naravno pommes frittes Salata: Dovoljan je ajvar i luk srebrenac Desert: Jena butelja z mineralnom 
				__________________ | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 02:17 | #1810 | 
| bycod Datum registracije: May 2004 Lokacija: Zagreb / Dubrava 
				 | Nego sto ce mineralna uz butelju ?  Uf na jedan skup moram doci da upoznam sve ove gladne ljude   Kako sam ja ogladnio od isusovog recepta... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 13:02 | #1811 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2004 Lokacija: Ireland 
				 | jelovnik: Aperitiv- voćna rakija po želji, biska,medica,menta,ruta.erba luiga, ili pjenušac/šampanjac Hladno predjelo - istarski pršut,paški sir ,crne masline, Toplo predjelo - fuži s tartufima,gulaš od divljači,rižoto morski plodovi Glavno jelo- biftek,pljeskavica sa sirom, ćevapi, ražnjići, kotleti , jetrica , sve na roštilju također, kobasice, sarme, musake,krvavice, maneštra sa pršutom kobasicom i pancetom, Prilozi - pommes,pečeni krumpir kiselo zelje,povrće na žaru Desert : palaćinke punjene po želji , flambirane marelice ili smokve u lisnatom tijestu sa sladoledom, voćna gibanica, svježe sezonsko voće Dižestiv. Pića uz jela: kvalitetna ili vrhunska bijela i crvena vina (malvazija,charddonnay,pošip,(barique ili ne) plavac,cabernet sauvignon ,teran. (Kozlović,Degrassi,Tomić,Enjingi,Coronica,Kupljen,Grgić,Toljanić,Plenković,) Pivo -domaće i strano. : nuts : | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 16:53 | #1812 | 
| member Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Dalmacija 
				 | Glavno jelo - pecena janjetina     | 
|   |   | 
|  16.09.2004., 23:14 | #1813 | 
				 |  malo smo se ulenili.... niš mi se pod milim bogom ne dela...samo bi sedil pred kompom i grickal nasitno.... tu i tam me čopi trenutak slabosti i osjećaj krivice,al mam brzo projde.... Žderonje su mi za K.......,fakat moram brzo nekaj smislit s Bakom da VAS ODOBROVOLJIMO.......: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : HMMMM , nema vas ni od korova...   Juuhuuuuuu,kaj bi nekaj prigricnuliiiii...??    | 
|   |   | 
|  16.09.2004., 23:18 | #1814 | 
| bycod Datum registracije: May 2004 Lokacija: Zagreb / Dubrava 
				 | Nego reci mjesto i vrijeme   
				__________________ | 
|   |   | 
|  16.09.2004., 23:42 | #1815 | 
| Magister Mundi sum! Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Zagorje 
				 | ke niste prošli tjedan došli vu krapinu na festival , bilo je odojka ,  roštilja , vina ( za mene fruteka ) i svega kaj se more speči  , mužike domače  i seeeeeeeeeee kaj ide uz takav festival , a još k tome je trajal ceeeeeeeeeli tjedan   
				__________________ | 
|   |   | 
|  17.09.2004., 00:27 | #1816 | |
				 | 

Re: malo smo se ulenili....
			 Citiraj: 
   Ja sjedim pred šugavom staitsikom i nerviram se. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  21.09.2004., 15:34 | #1817 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Nema me par tjedana, vratim se i kaj prvo vidim??? Prijedlog da pošteni Žderonje prije obžderavanja i oblokavanja drmnu vermut ili martini?????:confused: AAAAaaaaaaaa   Kaj smo mi-Žderonje ili klub "metrosexualaca" u Rvata???       A taman sam si pomislil kak se je kristuš opametil   Kupio je DFI i spomenuo vratinu i ostale normalnije stvari... I onda uleti sa vermutom... Iz bogatog iskustva predlažem da se aperitiv izostavi, uvijek neko kasni i dok se čeka popije se još koji...pa još jedan pa... Bolje čekati papicu uz Žuju ili gembač   Ja sam se počeo polako spremati za zimu, dovukao dime hrpicu ajvara i pinđura, spremio jednog malog pu-ajceka u škrinju i sve u svemu obavljam sve predradnje koje svaki Žderonja koji drži do sebe dela pred zimu. Dok se ne vidimo-evo svima koja            | 
|   |   | 
|  22.09.2004., 01:22 | #1818 | |
				 |  Weljkom bek.... Citiraj: 
 kajjjjjj,samo jenog malog....puajceka???????? : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : kak te dugo ni bile,sem mislil da si najmanje čopor divljih svinja skrkal vu hladnjaču........pa ono ..ispod peke sa krumpačom,pa šunkica od veprića, pa klobase,....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : ha,dobro...kaj je tu je.. btw,srel sam Vga killera koji se jako interesira kad bu.......... i BAKU interesira kad bu......... a o čemu oni to.....: bonker : : bonker : : bonker : : bonker : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : stoopid : stoopid : stoopid | |
|   |   | 
|  22.09.2004., 02:02 | #1819 | 
				 | ne Striček Jeltz krivo i me razmel aperitif tek kad svi dojdu. Prije neg kaj nam dojde hrana i Paskea ženica nazove    
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 22.09.2004. u 03:10. | 
|   |   | 
|  22.09.2004., 10:00 | #1820 | |
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | Citiraj: 
    | |
|   |   | 
|  25.09.2004., 21:39 | #1821 | 
				 |   Je bu bilo uskoro koje obzanjene oklpljanja u hramu Hrene Ždreonja? 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  26.09.2004., 00:06 | #1822 | |
				 | Citiraj: 
  ), AMD-jac se samo smuca prežderavati punici, RAK-a nisam ni vidio ni čuo...itd... Ja sam uglavnom za, lijepo ću doći taxi-jem i uneredit se ko zadnji krmak            | |
|   |   | 
|  26.09.2004., 04:07 | #1823 | 
				 | Ja ću potegnut pehake, RAk sam ja zadnji put videl kad je navratil do Bake kad je Lord Lemilica bil u ZG, navratil ko da je sad došel s Tour de Francea, i opral Armstronga. Baš me zniam kaj je Paske ovaj put naredil? Morti mu je ženica zela mob. Meni želudac krulji u Ponedeljak su mi rezultai ispita u Utorak imam usmeni ak sam prošel, od tad kad god ja dolazim. 
|   |   | 
|  27.09.2004., 15:50 | #1824 | 
				 | Joj...nema dugo kak sam rastrančiral i stavil jednog malega pu-ajceka u škrinju...i sad me već svrbiiiiii       Sve mi se nekak čini da mi nekak preveć mjesta zauzima u škrinji...sve mi šnjofa pečenje u snu, ne znam baš koliko ću moći izdržati   Sam bu me jednog jutra žena zatekla sa već pećenim pu-ajcekom u kuhinji       Ono...draga, ne moraš mislit kaj ćemo za ručak   I još se dok se mali pu-ajcek cijedi na rešetki obrušim sa svježim kruhom na maščobu u kojoj se je pekao...jaooooo....      | 
|   |   | 
|  27.09.2004., 20:59 | #1825 | 
				 | : nuts : no dijobro, bu bilo kaj od nekog sleta li neke pijače? Molim upute u kolko vuri di se zna... 
|   |   | 
|  28.09.2004., 14:52 | #1827 | |
				 | Citiraj: 
   Bumo se čuli kad odem gore... | |
|   |   | 
|  28.09.2004., 15:55 | #1829 | 
				 | Jojjjjj...Žderonje   Danas mi je došla moja najdraža punica, past će pizza-palačinke       U-bit-ću-se   Rok-rok...  | 
|   |   | 
|  28.09.2004., 20:50 | #1830 | 
| Ancient Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Đakovo 
				 | 

prijavak
			 Rekoh ajd da vidim ja šta je to (žderonje)kad ono odmah s vrata pa to su moji.Evo uredno se prijavljujem za članstvo,sa svih 104kg (mojih) i 4 (četiri) pajceka u svinjcu koji su sada oko 120-130 kg,za još 2 mjeseca to će biti brdo kobasica,kulena,čvaraka,krvenice,ŠVARGLA(majko mila)i ostalih ljepota.Znači da bih slijedom toga morao još koju kilicu nabiti i iako nisam vidio rang listu mislim da imam sve predispozicije za člana.  jedan veliki masni pozdrav iz srca Slavonije 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |