|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Problem sa grafičkom
Dakle situacija je sljedeća, htjeli smo bratić i ja spojit njegov komp preko s-videa na njegov tv. Nakon što smo spojili, na tv-u nije bilo nikakvih znakova spajanja, a komp se upalio sa čudnom slikom, sve je bilo nekak u kockicama i izgledala je boja kao da je 8 bita, a pisalo je 32. Isključili smo kablove, startali komp, i opet ista stvar. Pokušali sve moguće kombinacije, ali isto, na kompu i dalje takva slika. Nakon toga smo pokušali opet spojit sa tv-om nadajući se da će se stvari možda tako vratit u normalnu, no cini se da smo tek sad napravili sranje.. Sada komp uopće više ne šalje signal na monitor. Komp se upali, windowsi dignu, čuje se na zvučnicima, no na monitoru ništa, samo crno i ne pali se. Grafička je 8600GTS, monitor LC-jev LCD, ne znam točno koji model. Windowsi su 7 RC.. Zna li možda netko što ne valja, dal smo spržili grafičku ili? E da i da napomenem da nismo spojili s-video direkt na TV nego smo u komp uštekali s-video, a na TV smo spajali preko onih u boji činčeva.. Hvala unaprijed na odgovoru |
![]() |
![]() |
#2 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Provjerite da niste mozda iscupali grafu iz PCI-e slota ili onaj njezin naponski 6-pin kabel ... Takodjer utisnite sve kablove/konektore (na monitoru i grafi).
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sve smo to napravili, čak smo i izvadili grafu pa ju ponovo stavili. Jel moguće da se sprežena ako smo nešto krivo spojili? |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Jel bolje da stavljam drugu grafičku u taj komp, ili tu grafičku u drugi komp.. Mislim da ne bi još nešto izgorilo? |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Isprobao sam i jednu i drugu kombinaciju i ne radi grafička, a druga grafička u ovom kompu radi. Zaključak, spržili smo ju sa s-video kablom.. Moze LOCK! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|