| 
 | |||||||||||
|  24.10.2001., 20:20 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Varaždin 
				 | 

win xp
			 e da nisam uspio instalirat uopće na svojem kompjuteru xp, kod prijatelja rade okej. sve što je bilo u reportu sa upitnikom ili uskličnikom sam izbrisao ili složio tako da nema nikakvih problema! kod upagradea mi stane nako što prvi put resetira računalo, prođe ono kako loada windowse i onda sve crno. kod normalne instalacije iz dosa mi stane kad nasnimi sve drajvere koji su potrebni za pokretanje instalacije i onda napiše sterting setup ( ili nešto takvnog, u biti plavi ekran) i onda stane: ako netko zna rješenje ili ima takav problem neka mi javi jer sam fakat očajan! :confused: gad_08@hotmail.com | 
|   |   | 
|  17.11.2001., 01:05 | #2 | 
| Registered User Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Podhum209, 51218 Rijeka, Hrvatska 
				 | Win XP nemožeš instalirati iz Dos-a. Moraš ih instalirati u NTFS-u. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  21.11.2001., 23:02 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Rijeka, Hrvatska 
				 | Ako ti stane setup kod ucitavanja svih njegovih modula znaci da ti nesto bas i ne sljaka na masini kako valja. Pogledaj kad ti ispisuje sto ucitava na kom modulu zastane. Inace XP nije predvidjen za slabije sustave. | 
|   |   | 
|  24.11.2001., 20:36 | #6 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Varaždin 
				 | onak komp je stari dva mjeseca tako da sa tih strana nebi smjelo biti nikakvih problema, imam abit kt7a raid + duron 800 + abit siluro mx400 ostale komponente nisu tak bitne, čuo sam da nekim ljudima također ne radi koji imaju mx 400 i nekima ne radi koji imaju chipset via kt133a ako nekom radi na navedenim komponentama nek mi javi da tražim neku drugu komponentu koja sere | 
|   |   | 
|  24.11.2001., 21:00 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Rijeka, Hrvatska 
				 | Jednostavno odi u bios i odaberi opciju fail-safe. To ce ti rjesiti sve probleme. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |