|
![]() |
#17524 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ti mos zakasnit koliko oces ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17526 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mali rezime...lacy-u trebamo platit operaciju bubnjica jer ga je maher ubio u pojam sa dernjavom, cuo se negdje do novog zelanda...maheru platit jedan kombajn jer je zaraso ko šikara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17529 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stigo i ja doma-deda, čupavi i ja smo malo ostali ![]() Mini-ždere su bile ok. Maher i trouble su se ubili ko krmci, Amdija je pobegel ko zadnja čkapi a nas trojica smo ostali branit čast Žderonja ![]() Uglavnom-bilo je dobro ![]()
![]() |
#17530 |
Prečupavi mod
|
Doso i ja doma, JEDVA, nakon kaj sam raspeljal ljenjifce kojima se neda habat afto do Zderonja ![]() ![]() Jelc me zapeljal u sljepaka, nabijemganesposobna, ni do vlastitog kvarta se ne zna vratit, al se iskupil ostavivsi mi kutiju Dunhilla ![]() ![]() Skoro mi se dogodilo: http://www.youtube.com/watch?v=B01M5w-e_Qo ![]() ![]() ![]() Sveusvemu, dojajno, samo se ekipa okretala sa obliznjih stolova na svaku drugu Maherovu rijec ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17531 |
Super Moderators
|
Lijepo sam ti rekel da staneš kod Getroa i produžiš do Horvaćanske...ali si ti baš moral zapelat u McDonald ![]() Zaboravil sam spomenut i Vucu-picu koji nije došel...smrad ![]()
![]() |
#17532 |
Prečupavi mod
|
Pa jebiga, trebalo je Jadranka otpremit do Rudesa, pa nisi bil solo u aftu ![]() A Vuco-pica, sram ga moze bit skupi s Katkom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17533 |
Super Moderators
|
Je, čak je i Amdija došel (iako bu on svoje tek trebal otplatit ljami ![]() Ali ne i Ceki ![]()
![]() |
#17534 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Šala mala,pošto nisam niš ručao,deseta piva mi je bila "master reset" i prošao sam pravu malu Odiseju do doma,dolazim u kvart(op.a. kvatrić) i skužim da mi mob još brije po Žderama,niš,Hari Rovampera do nazad pod 2 promila,vracam se nazad zove dežurna birtija da nisam ispunio tjednu kvotu beksa,pras dva,zove druga,dernek na trgu francuske aj tam i tam me slomilo jedva(kad ja mislim jeedva to je kad se treba vlastita traka gađat infracrvenim i GPS sustavima za navođenje po NATO-vom standardu) doma doso,da se spasim rigoleta mazno kebab nekakvi i sad me u ovu uru proganja,6 litra cedevite,sva sreca radim tu Toshibu....nema odmora dok traje obnova ![]() ![]() EDIT: lubenica ujutro pijancu ko budali šamar svakodnevno ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.08.2009. u 06:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17535 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
trouble svaka cast ![]() maher pa kako si se ti oduzeo ![]() @su...gle nemoj me sada tu nekaj spustati ja budan taj dan od pola 7 ujutro kada si ti još dobrano spavao..a čisto sumnjam da si na posel došel prije 10-11 ![]() dok se ostatak ekipe dofural ja i jelc smo si maznuli platu za dvoje ![]() plata fali tu par komada mesa ![]() sve u svemu neloše ždere iako se vise pilo nego jelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17536 |
Super Moderators
|
Na svu sreću da sam odmah nekaj poŽderao...bilo bi gadno da sam se onak natankal na prazan želudac ![]() Brijem da bu Maher danas grdo bubini ![]()
![]() |
#17538 |
Super Moderators
|
Prvo sam sinoć kad sam došel doma maznul dvije šalice čaja ha hrpom limuna (naučil sam se pameti ![]() ![]() Dobro, ne baš skroz ok. ali je super obzirom na količinu soka od hmelja ![]()
![]() |
#17540 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kod troublea se svake godine održava podsljemenska alkoholijada koja traje kao maraton(for ex. majmunovo) tako da na troublea jedna noć ne utječe. Trouble u cugi može dobiti i Chuck Norrisa. EOD,period ![]() Ovaj,ja od svog dizanja maznuo: piksu cedevite,pola lubenice,složio si dva tosta,sad probavljam hrenovku u pecivu + čokoladno a za ruchak stara sprema: JANKA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17541 |
Super Moderators
|
Išli smo se družit ![]() Malo pojest. I popit koju ![]() Još me žena pitala u 16.00 kad sam išel od doma jel bum došel do 00.30 da joj snimim dvije serije-samo sam je prezirno pogledal i rekel da kog bi kurca radil do tog doba vani ![]() Usput sam zaboravil i ključeve pa sam tulio pred vratima dok se nije digla ![]()
![]() |
#17543 |
Super Moderators
|
Ma vraga, moja je samo nekaj promrmljala o pizdi koja joj je obećala snimit seriju i zavukla se natrag u krpe... Danas bude juha, krumpač u pečnici i na njega budem stavil komad od kile puretine (mali batak i krilo), mješana šalata.
![]() |
#17544 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mene moja probudi psovanjem i bacanjem jastuka na mene ili na pod te utvrđivanjem nepobitne činjenice da zaudaram ![]() na svu srecu jucer se nismo sreli jer je ona bila na trgu s frendicom isto drmala pive ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17547 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam si sinoc delao ajmpren juhicu,stara me samo blijedo gledala kak u onom izdanju kuham,nakon toga sam se nekak otusirao i zavukao u krevet,tako da sve ok ![]() nema nekih gadnih posljedica danas,osim viska sumpora ![]() uglavnom za moj uobicajeni rodendan bio sam pristojan,tih i civiliziran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17548 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kak si krenuo uskoro ce bit...Dobar dan, ja sam maher. Vrsta: covjek, porodica: vukodlak...i ja sam alkoholicar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17550 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobro jutro svima ![]() Jucer je bio neki dan za oduzimanje svima vidim ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|