|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
pomoc oko odabira procesora
zanima me koji bi od ova 3 pentium procesora preporucili. 2.8C, 2.8E ili 3.0E. cijena im je oko 1400kn. Za 2.8E se govori da je jako dobar za overclocking dok za 3.0E nisam ništa našao a razlika u cijeni je 30-tak kuna. kakav je 2.8C za overclocking? unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Lordov 2.8 je klokan na 3.7 i nekaj ali dobro ipak je to Lord Clockan ![]() zemi si 3.0 pa ga probaj isto nafrljiti do kam ide , trebal bi dobiti 3.5 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Preporučam ti 2.8 jer ga imam ja, ali mislim da nećeš pogiješit ni sa 3.0E. pogotovo ako imaš dobru memoriju i staviš FSB na 250 (3.0 ima množitelj 13, a 2.8 ima 14) i staviš omjer sa memorijom 1:1 i dereš memoriju na 500MHz+
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Mislio sam na 15 ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Veća je vjerojatnost da će se Preshott clocknuti na 3.7, nego Northwood. Mislim da je na tim freqvama Preshott bolji zbog 1MB cachea
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|