|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
HDD problem sa prostorom
ovaj problemčić sam uzrokovao ja, naime htio sam staviti da mi hard bude master i slučajno sam onu plastikicu stavio umjesto na mjesto za master hard, ja sam stavio da mi se ograniči prostor na 30 giga na hardu. pokrenuo sam komp a da nisam ni znao kaj sam napravil, tokom toga mi se sve izbrisalo na hardu tako da nisam mogao pokrenuti ništa jer su mi i win bili na njemu, pa sam išao instalirati win još uvijek nesvjestan svoje greške. ljepo ga ja formatiram i kad prikaže di želim staviti win, mutavo mi bilo kako imam samo 30 giga prostora, prekinem instalaciju izvadim hard i vidim grešku, aj ovaj put stavim plastikicu na pravo mjesto, prostor se ne vraća, izvadim plastikicu skroz, opet sam na 30 giga, instaliram win na drugi hard a ovaj je ostao nutra pa sam pokušao ga otvoriti u mojem kompjuteru al se nije dao i tražio je da ga formatiram, aj formatiram ga ja al mi je ostalo ovih 30 giga i prostor nikako da se vrati. mi može neko od vas reći dal se to da popraviti i kako? hard je barracuda 7200.7 od 80 gigabajta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|